چهارشنبه، 20 مرداد 1400

ادعای شوهر نسبت به مهریه بودن هدیه پرداخت شده

پرسش :

شخصی در زمان قدیم مهریه همسر موقت خود را نداده است و الان ادعا می کند یخچال و چند قلم وسیله زندگی که همان زمان برایت خریده ام الان به عنوان مهریه حساب می کنم؛ لطفا بفرمایید آیا زن حق دارد مهریه واقعی خود را به نرخ روز از مرد طلب کند؟

پاسخ :
چنانچه در این باره اطلاعی به زن نداده است جزء مهریه زن محسوب نمی شود و زن می تواند به نرخ روز محاسبه نماید. هرچند خوب است زوجین مراعات حال یکدیگر را بنمایند.‌

منبع: مرکز پاسخگویی به احکام شرعی و مسائل فقهی دفتر آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دام ظله)