پنجشنبه، 21 مرداد 1400

مهریه در صورت اشتباه خواندن عقدی که بدون اذن پدر بوده

پرسش :

دختری که بدون اذن پدر عقد موقت مردی شده که عقد را اشتباه خوانده اند و دختر با توجه به اینکه قبلا نیز یکبار بکارتش را از دست داده با این شخص نزدیکی می کند حالا باتوجه به این سوال آیا مهریه ای که تعیین شده باید بدهند و یا مهرالمثل بدهد؟

پاسخ :
در صورتی که عقد باطل بوده مهر المثل دارد.‌

منبع: مرکز پاسخگویی به احکام شرعی و مسائل فقهی دفتر آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دام ظله)