جمعه، 22 مرداد 1400

حکم پرداخت نقدی نفقه به همسر

پرسش :

آیا بر شوهر لازم است که نفقه ی زن مانند خانه و بقیه لوازم را تهیّه نماید یا این که می تواند پول آن را به زن بدهد؟

پاسخ :
زوج ملزم به تهیّه اقلام نفقه نیست، بلکه فقط وظیفه دارد پول آن را بپردازد. مگر این که در عرف محل تهیّه همه یا بعضى از اقلام نفقه بر عهده زوج باشد که در این صورت حاکم شرع مىتواند زوج را وادار به این کار کند.‌

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: مرکز پاسخگویی به احکام شرعی و مسائل فقهی دفتر آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دام ظله)