شنبه، 23 مرداد 1400

حد متعارف خروج زن بدون اذن شوهر برای صله رحم

پرسش :

شما در فتوای خود فرمودید: یکی از مواقع که زن میتواند بدون اذن شوهر از خانه خارج بشود، زمانی است که میخواهد برای صله رحم با والدین و خواهر و برادر برود، البته به مقدار لازم.لطفا این موضوع را بیشتر شرح دهید چون همسر بنده اصلا در این مورد اذن نمیگیرند و هر وقت بخواهند میروند.

پاسخ :
منظور این است که در حدود متعارف باشد و زائد بر آن بدون اذن شوهر جایز نیست. منظور از متعارف یعنی اینکه مثلا اگر شهرستانی باشد ماهی یکبار دیدار کند و اگر در همان شهر است هفته ای یکبار دیدار کند و در همان روز برگردد.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: مرکز پاسخگویی به احکام شرعی و مسائل فقهی دفتر آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دام ظله)