شنبه، 23 مرداد 1400

لزوم اطاعت از شوهر در انتخاب محل زندگی

پرسش :

خانواده ى شوهرم ومن در شهرستان زندکى مىکنند وقتى ما یه هفته به دیدن آنها مى رویم یه دعوایی با شوهرم داریم اما توخونه ى خودمون اصلا دعوا نداریم حالا شوهرم تصمیم گرفته کلا زندگیمان را به شهرمون ببرد و محل زنگیمان را پیش اقوام باشد اگر این کار را بکند زندگى ما همیشه دعوا است من چکار کنم اطاعت کنم یا نه ایا ملزم به تمکین هستم یا نه؟

پاسخ :
با همسرتان موافقت کنید و سعی کنید با زبان خوب او را از هر گونه دعوا باز دارید.‌

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: مرکز پاسخگویی به احکام شرعی و مسائل فقهی دفتر آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دام ظله)