شنبه، 23 مرداد 1400

لزوم اجازه مجدد در عقد با شوهر خاله

پرسش :

من زن مطلقه ای هستم که با شوهر خاله ام برای مدت سه سال ازدواج موقت کردم ،بدون اینکه بدونیم نیاز به رضایت خاله ام داریم ، بعد از سه سال که گذشت از خاله ام رضایت را برای این سه سال گرفتیم، حالا یک سال هست که رابطمون قطع شده ولی تصمیم گرفتیم دوباره باهم ازدواج کنیم سوالم این است که برای ازدواج دوباره با شوهر خاله ام نیاز به رضایت دوباره خاله ام داریم؟

پاسخ :
باید مجددا اجازه بگیرید.‌

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: مرکز پاسخگویی به احکام شرعی و مسائل فقهی دفتر آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دام ظله)