چهارشنبه، 24 شهريور 1400

کارهای غیرقانونی در معامله/ سوال سه

پرسش :

گر شخصی در ضمن کار اداری، معاملات ملکی نیز انجام ­دهد، آیا سودی را که به‌دست می ­آورد حلال است؟

پاسخ :
در ساعاتی که طبق قرارداد باید برای اداره کار کند نباید کار دیگری انجام دهد و اگر کار دیگری انجام داد، حق دریافت حقوق آن ساعات را ندارد؛ اما در فرض سؤال، معامله­ ی ملکی را که انجام می‌دهد، باطل نیست و مالک سود می‌شود.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری (دام ظله)