چهارشنبه، 24 شهريور 1400

احکام عمومی خرید و فروش/ وسایل موجود در خانه هنگام فروش: سوال دو

پرسش :

طبقه اول ساختمانی را خریده ام؛ در هنگام خرید، کولر در بالکن قرار داشت و هنوز هم در همان‌جاست و آب آن از طریق لوله ای که از لوله اصلی موجود در طبقه همکف قرار دارد، گرفته شده است. این لوله از کنار دیوار تا کولر امتداد دارد و در حال حاضر مالک طبقه همکف به این دلیل که استفاده از آن طبقه، ویژه اوست، آب کولر را قطع کرده است؛ این عمل او چه حکمی دارد؟

پاسخ :
اگر در عقد بیع ذکر نشده که شما حق استفاده از لوله آب موجود در حیاط طبقه همکف را دارید، حق ندارید مالک آن طبقه را ملزم به آن نمائید.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری (دام ظله)