چهارشنبه، 24 شهريور 1400

احکام خیارات در خرید و فروش / خیار تأخیر: سوال سه

پرسش :

شخصی خانه ای را از فردی به قیمت معینی خریده، اما پول آن را نداده است؛ آیا فروشنده حق بر هم زدن معامله را دارد؟

پاسخ :
اگر خانه نیز تحویل مشتری نشده است و شرط تأخیر هم نشده تا مشتری حق تأخیر داشته باشد؛ پس از سه روز از زمان معامله، حق فسخ معامله برای فروشنده وجود دارد، اما این چنین نیست که معامله، خود به خود باطل باشد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری (دام ظله)