چهارشنبه، 24 شهريور 1400

احکام ساخت و خرید و فروش ملک / خرید و فروش نقدی املاک: سوال دو

پرسش :

این جانب ملکی را خریده ام که فروشنده و صاحب ملک آن را در مساحت های دلخواه تقسیم کرده و هر قطعه را جداگانه فروخته است اما شهرداری کارهای تفکیک سند را انجام نداده است و دقیقا معلوم نیست که بعد از تفکیک قانونی، مساحت هر قطعه زمین چقدر خواهد شد؛ آیا این معامله صحیح است؟

پاسخ :
در فرض مرقوم، خریدوفروش صحیح نیست، ولی معامله تحت عنوان مصالحه اشکال ندارد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری (دام ظله)