چهارشنبه، 24 شهريور 1400

احکام ساخت و خرید و فروش ملک / سفارش و مشارکت در ساخت: سوال هشت

پرسش :

اگر بعد از عقد مشارکت و در زمان ساخت و ساز، وام گیرنده (عامل) خسارتی به سرمایه ساخت وارد کند، آیا ضامن است؟

پاسخ :
شریک، امین است، بنابراین، اگر بدون تفریط (کوتاهی و عدم محافظت از سرمایه) یا زیاده روی، مال تلف شود،ضامن نیست؛ و لذا اگر شریک منکر تفریط یا زیاده روی شود، با قسم خوردن در محکمه سخنش پذیرفته می شود.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری (دام ظله)