چهارشنبه، 24 شهريور 1400

احکام آپارتمان و مجتمع های مسکونی و تجاری/ تخریب آپارتمان و ساخت دوباره

پرسش :

مالکین یک ساختمان آپارتمانی قصد دارند بعد از تخریب کل ساختمان، آن را دوباره مثل نقشه قبلی بسازند؛ آیا هریک از مالکین (بدون قرارداد جدید) باز هم مالک واحد جدید خود است؟[۱]

پاسخ :
اگر به صورت شراکت بسازند تابع توافق بین مالکان است.

پی نوشت:
[۱]. چنانچه تخریب با موافقت همه باشد و دقیقاً مانند گذشته بازسازی شود، با توجه به آنکه عرفاً تغییری انجام نشده، طبیعتاً هرکدام، مالک واحد خود می شوند، مگر اینکه قرارداد جدیدی میان آنها باشد که باید طبق آن عمل شود.

​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری (دام ظله)