پنجشنبه، 25 شهريور 1400

استفاده از موقوفه خاص در موکب های اربعین

پرسش :

آیا مى توان براى تأمین مایحتاج موکب ها از اموال مساجد و حسینیه ها و سایر موقوفات استفاده کرد؟

پاسخ :
نباید این کار را انجام دهند، براى مثال: فرشى را که براى حسینیّه وقف کرده اند نمى توان براى نماز به مسجد ببرند و اگر ندانند آن فرش مخصوص حسینیّه است یا نه، باز هم بردن آن به جاى دیگر صحیح نیست، همچنین سایر اموال وقف، حتّى مهر نماز مسجدى را نمى توان به مسجد دیگرى برد.

منبع: هم قدم با زائران اربعین (مطابق با فتاوای حضرت آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی دام ظله)، تهیه و تنظیم: محمد صادق مطهری فرد، انتشارات امام علی بن ابی طالب (علیه السلام)، قم، 1398 ش.