پنجشنبه، 25 شهريور 1400

نحوه مصرف نذر براى حرم حرم امامان و امامزادگان

پرسش :

نذرى که براى حرم امامان و امامزادگان یا خود امام و امامزاده شده است، چگونه باید مصرف شود؟

پاسخ :
اگر چیزى براى حرم یکى از امامان یا امامزادگان نذر کند، باید آن را به مصارف حرم برساند، از قبیل تعمیرات و فرش و روشنایى و خدّامى که مشغول خدمت هستند و مانند آن، ولى اگر چیزى براى خود امام یا امامزاده نذر کرده، بى آن که نام حرم را ببرد، مى تواند علاوه بر امورى که ذکر شد، براى مجالس عزادارى و سوگوارى یا نشر آثار آن بزرگواران، یا کمک به زوّار آنها یا هر کار دیگرى که نسبتى با آنها دارد مصرف کند.

منبع: هم قدم با زائران اربعین (مطابق با فتاوای حضرت آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی دام ظله)، تهیه و تنظیم: محمد صادق مطهری فرد، انتشارات امام علی بن ابی طالب (علیه السلام)، قم، 1398 ش.