پنجشنبه، 25 شهريور 1400

احکام مداحی / کتاب، سی دی و نرم افزار: سوال شش

پرسش :

آیا عناوین و نامهای هیئت های عزاداری و موسسات قرآنی، مختص موسسین و اعضای آن است به ‌طوری که دیگران حق نامگذاری به آن نامها را ندارند؟

پاسخ :
اگر این نام ها از طرف دولت براساس قوانین جاری کشور به کسی اعطاء شود که زودتر از دیگران درخواست رسمی خود را در این مورد به دولت داده و آن نام به اسم او در پرونده های دولتی ثبت شود، در این صورت اقتباس و استفاده از آن نام توسط دیگران برخلاف مقررات و بدون اجازه ­ی کسی که نام مذکور به اسم او یا هیئت و موسسه ثبت شده، جایز نیست. و اگر به ‌صورت مذکور نباشد استفاده دیگران از این نامها و عناوین اشکال ندارد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری (دام ظله)