شنبه، 27 شهريور 1400

احکام هیأت های عزاداری / موقوفات هیأت عزاداری: سوال دو

پرسش :

ساختمانی که بدون خواندن صیغه وقف بصورت حسینیه جهت عزاداری و برنامه های دیگر در اختیار مومنین قرار داده شده است، آیا حکم موقوفات را دارد و یا بر ملکیت مالک باقی است؟

پاسخ :
ساختمان مذکور پس از آن که به نیت حسینیه ساخته شد، با برقرار شدن اولین مراسم عزاداری در آن، حکم وقف را دارد اگر چه بنحو معاطات، وقف حسینیه شده است.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری (دام ظله)