چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

اگر چیزی به انسان هدیه یا جایزه بدهند، آیا باید خمس آن را پرداخت؟

پاسخ :
امام، خامنه ای و نوری: هدیه، خمس ندارد.
سیستانی، و صافی: چنان چه تا سر سال خمسی زیاد بیاید، خمس دارد.
بهجت، فاضل و مکارم: چنان چه تا سر سال خمسی زیاد بیاید، بنابر احتیاط واجب، باید خمس آن را بدهد.
تبریزی و وحید: چنان چه مقدار آن زیاد و قابل توجه باشد و از مخارج سال زیاد بیاید، باید خمس آن را بدهد.