چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آيا شرعا ً ساخت موزه در گوشه‏اى از صحن مسجد بدون دخل و تصرف در ساختمان آن جايز است؟ مثل كتابخانه كه امروزه جز ئى از مسجد را تشكيل مى‏دهد؟

پاسخ :
ايجاد موزه يا كتابخانه در گوشه صحن مسجد اگر مخالف كيفيت وقف تالار و شبستان و صحن مسجد باشد و يا موجب تغيير ساختمان مسجد گردد، جايز نيست. بهتر است مكانى در كنار مسجد براى اين منظور تهيه شود.
اجوبه الاستفتائات مقام معظم رهبری