چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

زن جوانى از طرف شوهر، دوستان و فاميلها، در جشن عروسى داراى مقدارى طلا شده، كه قيمت آن به اندازه استطاعت حجّ مى باشد، آيا اين زن مستطيع است؟ يا چون زمان زينت و آرايش او مى باشد و خود را با آن آرايش مى كند طلاى مذكور جزء مؤونه مى باشد؟ اگر همين طلا را بفروشد، يا براى تبديل بطور مكرّر خريد و فروش نمايد چه تكليفى دارد؟

پاسخ :
جواب: اگر آن مقدارى كه دارد جزء شؤون او در مورد زينت است، مستطيع نيست.
استفتائات آيت الله العظمي مكارم شيرازي )جلد اول