چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

آیا آی‌یو‌دی باعث عفونت رحم و در نتیجه چسبندگی و خشکی رحم می‌شود؟

پاسخ :
خیر. آی‌یو‌دی باعث ایجاد عفونت دستگاه تناسلی زنان نمی‌شود و بنابراین مشکلات چسبندگی، خشکی‌رحم و بیماری‌های زنانگی با آن به وجود نمی‌آید. با توجه به اینکه تا مدتی پس از کارگذاری آی‌یو‌دی ترشحات طبیعی دهانه رحم کمی‌ زیاد می‌شود، با رعایت نکات بهداشتی باید از عفونی شدن آن جلوگیری کرد.
www.salamat.com