چهارشنبه، 25 اسفند 1389

پرسش :

براي تنظيم دادخواست ودفاع حقوقي قوي مطالعه چه منابعي پيشنهاد مي شود.

پاسخ :
براي تنظيم دادخواست بصورت مستند و مستدل و در عين حال شيوا و رسا و همچنين دفاع حقوقي متبحّرانه ، توجه به نكات زير ضروري است :
1-فراگيري مباني علمي حقوق ] حقوق خصوصي و جزا [ با تـأكيد بر مطالعه آيين دادرسي و حقوق مدني از طريق انتخاب رشته هاي معتبر حقوق در دانشگاهها و توأمان مطالعه شخصي و تحقيق در موضوعات حقوقي
2-مطالعه و بهره برداري آموزشي و تطبيقي از كتب موجود در زمينه تنظيم دادخواست از قبيل راهنماي حقوقي تنظيم دادخواستهاي حقوقي .... تدوين معاونت آموزش قوّه قضائيه ] اين كتاب در قسمت كتابخانه < كتابخانه الكترونيكي سايت hvm.ir قابل دسترسي است [ ، كتاب راهنماي نگارش حقوقي تاليف نور محمّد صبري ... انتشارات فردوسي ، آيين دادرسي كاربردي دكتر بهرامي ، آيين دادرسي دكتر شمس انتشارات دارك و..
3-كار آموزشي و انجام فعاليت حقوقي بصورت عملي و حرفه اي
www.hvm.ir

نظرات کاربران