دوشنبه، 12 ارديبهشت 1390

پرسش :

آيا امام جواد عليه السلام از غيبت حضرت مهدى عليه السلام خبر داده‌اند؟

پاسخ :
عبدالعظيم حسنى مى‌گويد: من بر آقايم محمد بن على بن موسى بن جعفر بن محمد بن على بن الحسين بن على بن ابی طالب عليه السلام وارد شدم به قصد اين‌كه از او درباره قائم سؤال كنم كه آيا او مهدى است يا ديگرى، حضرت ابتدائا فرمود:
«... يا اباالقاسم! ان القائم منا هو المهدى الذى يجب ان ينتظر فى غيبته و يطاع فى ظهوره و هو الثالث من ولدى ...(1)؛ اى اباالقاسم! همانا قائم از ما همان مهدى است كه واجب است در غيبتش انتظار او را كشيده و هنگام ظهورش از او اطاعت شود و او سومين از اولاد من است ...».
صقر بن ابى دلف مى‌گويد: به امام جواد عليه السلام عرض كردم: چرا قائم را منتظر خوانند؟ حضرت فرمودند:
«... لان اله غيبتة تكثر ايامها و يطول اءمدها فينتظر خروجه المخلصون و ينكره المرتابون ...(2)؛ زيرا براى او غيبتى است كه روزهايش زياد و مدتش طولانى خواهد بود. مخلصين در انتظار خروج او به سر خواهند برد، و شک كنندگان او را انكار خواهند كرد ...».

پی‌نوشت‌ها:
1- كمال الدين، ص 377 ؛ بحارالانوار، ج 51، ص 156، ح 1.
2- كمال الدين، ص 378 ؛ بحارالانوار، ج 51، ص 30، ح 4.

منبع: موعود شناسی و پاسخ به شبهات، علی اصغر رضوانی، انتشارات مسجد مقدس جمکران

نظرات کاربران