شنبه، 17 دی 1390

پرسش :

قرار اسقاط شكايت و ابطال دادخواست در ديوان عدالت اداري در چه مواردي صادر مي شود؟

پاسخ :
شاكي مي تواند دادخواست خود را در مرحله بدوي قبل از وصول پاسخ طرف شكايت يا انقضاي مهلت آن مسترد دارد كه در اينصورت قرار ابطال دادخواست صادر مي شود و شاكي مي تواند يك مرتبه ديگر دادخواست خود را تجديد نمايد ضمناً شاكي مي تواند قبل از اعلام پايان رسيدگي ديوان در مرحله بدوي و تجديدنظر از شكايت خود به كلي صرفنظر نمايد كه در اين صورت قرار اسقاط شكايت صادر مي شود و ديگر شكايت قابل تجديد نيست. در صورتي كه شاكي يا مشتكي عنه فوت يا محجور شود دادرسي در ديوان تا تعيين و معرفي قائم مقام قانوني او متوقف مي شود مگر پرونده معد براي صدور راي باشد.
مراتب بالا موضوع مواد 30، 31 و 29 آيين دادرسي ديوان عدالت اداري مصوب رئيس قوه قضاييه را تشكيل مي دهد.
منبع:www.icm.ir