جمعه، 1 ارديبهشت 1391
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما

پرسش :

برای زایمان لازم است چه وسایلی را همراه خود به بیمارستان ببرم؟


پاسخ :
باید ساکی را مخصوص وسایلتان در نظر بگیرید. قبل از اینکه بخواهید وسایل مورد نیازتان را آماده کنید، از ماما بخواهید تا فهرست وسایلی را که در بیمارستان نیاز دارید، در اختیار شما قرار بدهد. وسایلی را که برای راحتی خود هنگام زایمان لازم دارید مانند: یک تکه اسفنج مرطوب برای هنگامی که دهان شما خشک می شود و دستمال کاغذی و دستمال توالت، آماده کنید. معمولاً می توانید هر لباسی که بخواهید بپوشید، اما بهتر است که لباس خواب آستین کوتاه یا تی شرت گشاد و راحت داشته باشید. پس از انجام زایمان هم که شما را به بخش منتقل می کنند، بهتر است یک لباس خواب جلو باز بپوشید (برای شیردهی). حوله صورت خشک کن، سوتین مخصوص شیردهی و لایی برای روی سینه هایتان که چکه نکند نیز فراموش نکنید. اگر از وسایل مخصوص ماساژ استفاده می کردید، فراموش نکنید که روغن ها و وسایل مخصوص این کار را نیز همراه داشته باشید. اگر تمایل دارید از نوزادتان فیلمبرداری کنید، یک دوربین فیلمبرداری یا دوربین عکاسی همراه خود داشته باشید. تلفن همراه و سکه و کارت تلفن نیز لازم است. اگر زایمانتان طولانی شود، ممکن است لازم باشد کمی خوردنی و آشامیدنی برای کسی که همراه شما آمده، بردارید.
وسایل مورد نیاز نوزاد
لازم است یک دست لباس برای نوزادتان آماده کنید. در فهرست ذیل وسایل ضروری برای نوزاد آورده شده که نوزاد بلافاصله پس از تولد به آن ها نیاز دارد. البته شما وسایل و لباس های دیگری هم در طی ماه های آینده بدو تولد نیز برای او تهیه خواهید کرد.
وسایل ضروری:
ــ دو تا سه دست لباس سر همی و زیرپوش؛
ــ دستکش بدون انگشت، (دستکش یک انگشتی)؛
ــ پتوی مخصوص نوزاد؛
ــ پماد مخصوص پای نوزاد مانند: پماد سولفات روی، روغن کرچک، وازلین؛
ــ پوشک یک بار مصرف و پنبه بهداشتی.
وسایل مورد نیاز برای بردن نوزاد به خانه:
ــ لباس و پتو برای بیرون بردن نوزاد از بیمارستان؛
‏ــ سبد مخصوص نوزاد، کالسکه یا صندلی کودک مخصوص اتومبیل؛
ــ یک عدد کلاه.
اتاق زایمان
هنگامی که شما از بیرون به محیط بیمارستان نگاه می کنید، ممکن است آنجا محیطی ترسناک به نظرتان برسد، اما اگر بدانید که هر وسیله ای برای چه کاری مناسب است و این وسایل به تولد نوزادتان کمک می کنند، احساس آرامش بیشتری خواهید داشت. ممکن است در برنامه معاینات مربوط به بارداری شما، بازدید از بیمارستان و بخش زایمان نیز وجود داشته باشد. خوب است که در این بازدید شرکت کرده و با اتاق زایمان و بخش پس از زایمان آشنا شوید و هر سؤالی که در این زمینه دارید، مطرح کنید و پرسنل بیمارستان نیز آنها را برای شما توضیح خواهند داد.
منبع: بارداری و زایمان سالم، مولفان: دکتر کریستف لیز و دکتر کارینا رینولدز و گرین مک کارتان، مترجم: ملیحه وفایی، انتشارات کتاب سعدی، چاپ سوم(1390).


نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.