چهارشنبه، 14 تير 1391
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما

پرسش :

چه کنم تا مورد توجه امام زمان علیه السلام قرار بگیرم؟


پاسخ :
شرح پرسش:
برای این که مورد قبول و توجه امام زمان علیه السلام قرار بگیریم کدام یک از مواردی که اشاره می‌کنم، بیشتر موثر است؟ اخلاق نیکو، اعتقادات و ایمان، عمل به احکام، دل پاک و خالص و شکسته، خواندن دعا یا توسل به امام زمان علیه السلام.

پاسخ:
اول باید زمینه مساعد باشد پس باید دل را پاکسازی کرد از گناه و رذایل اخلاقی فکر را همین طور. آن گاه حکمت پاسخ می دهد، آن گاه قرآن جواب می دهد، آن گاه با قرآن و روایات می توان تماس باطنی و معنوی بر قرار کنیم {لایمسه الاالمطهرون} بروبرگرد هم ندارد، ما دو قرآن درایم یکی قرآن صامت همین قرآنی که در محضرش هستیم، قرآن دوم قرآن ناطق {السلام علیک یا شریک القرآن؛ سلام بر توای شریک قرآن} معنایش این است که همان طوری که قرآن امانت حضرت رسول خدا صلّی الله علیه و آله است، (شما)حضرت مهدی علیه السلام نیز امانت و سفارش شده حضرت رسول اکرم صلّی الله علیه و آله هستید، همان طوری که دل مرده نمی تواند با قرآن صامت انس و رابطه برقرار کند دل مرده با قرآن ناطق (حضرت مهدی علیه السلام) هم نمی تواند ارتباط برقرار کند. ارتباط لازمه اش طهارت است.
مطلب دوم؛ تقوا و تقویت آن است. تقوا ایجاد نور می کند.{یجعل لکم نورا}
تقوایی که مولد نور است. این نور چیست که با این نور راه می رویم و سخن می گوییم و با این نور تصمیم گیری می کنیم؟
فرمودند: {یجعل لکم اماما تأتون} این نور، نور امام زمان علیه السلام در این زمان است.
از جمله کارهایی که سبب نزدیکی ما به امام زمان علیه السلام می شود، عبارتند از:
دوری از گناه و اخلاق رذیله، دعا و توفیق خواستن از خداوند منان، شکر و سپاسگذاری از نعمت، احترام به والدین، قطع نکردن صله رحم و انجام دادن نماز در اول وقت و نماز شب اگر خداوند توفیق آن را بدهد، تبلیغ برای امام عصرعلیه السلام، نزدیک دانستن ظهور، دعا برای فرج، صله رحم، توسل، اظهار محبت به حضرت ولی عصر علیه السلام، نقل تشرفات، گریه خالصانه بر مظلومیت امام زمان علیه السلام و تزکیه نفس و زدودن صفات رذیله از روح.
اگر انسان حتی یک صفت رذیله در خود داشته باشد مانند مریضی است که نمی تواند با انسانهای سالم خصوصا امام زمان علیه السلام ارتباط مطلوب داشته باشد.
قرآن ملاک یک فرد منتظر را چنین معرفی می‌کند: {یا ایها الذین آمنوا اصبروا و صابروا و رابطوا و اتقوا الله لعلکم تفلحون؛ ای اهل ایمان، در کار دین صبور باشید و یکدیگر را به صبر و مقاومت، سفارش کنید و مراقب کار دشمن بوده و خدا ترس باشید شاید رستگار شوید.} (آل عمران، آیه 200)

منبع: موسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر علیه السلام


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.