شنبه، 17 تير 1391

پرسش :

چرا مسأله طول عمر امام زمان (عج) در كتاب‌های آسمانی پيشين نيامده است؟

پاسخ :
اتفاقاً اين مسأله در كتاب‌های عهدين آمده است و در اين زمينه مراجعه کنید به كتاب «بشارات عهدين» نوشته آقای دكتر صادقی و نيز كتاب «نقش ائمه در احياء دين» اثر علامه عسکری كه در آن كتاب قسمت‌های حذف شده از كتاب عهدين در مورد ائمه أثنی عشر كه مربوط به 400 سال پيش می‌باشد، آمده است.
منبع: موسسه تحقيقاتی حضرت ولی عصر عليه السلام