يکشنبه، 15 بهمن 1391

پرسش :

درخت همسایه به خانه ی ما آمده است . آیا ما می توانیم از میوه های آن استفاده بکنیم و آنرا بخوریم ؟

پاسخ :
اگر شما می دانید که آنها راضی هستند می توانید از میوه ها استفاده بکنید ولی اگر می دانید که راضی نیستند خوردن میوه های درخت جایز نیست . اگر نمی دانید که راضی هستند یا خیر ، باز خوردن میوه ها اشکال دارد . ممکن است که شاخه های درخت به منزل شما آمده و میوه های آن در خانه ی شما می ریزد ولی این مجوز استفاده و خوردن از میوه های درخت نمی باشد. اگر درخت همسایه برای شما زحمتی ایجاد کرده است می توانید بگویید که شاخه های آنرا ببرد و حتی اگر همسایه گوش نکرد شما می توانید شاخه هایی که برای شما زحمت ایجاد می کند ببرید . اما بدون رضایت همسایه نمی توانید میوه های درخت را استفاده کنید.