جمعه، 25 اسفند 1391

پرسش :

کودک من تا یک هفته دیگر شش ماه خود را تمام می کند طی شش ماه به دلیل کافی نبودن شیر مادرش، پزشکان شیر خشک را نیز کنار شیر مادرش توصیه نمودند آیا من می توانم به جای شیر خشک، شیر گاو به او بدهم؟ سوال دوم اینکه از بدو تولد تابه حال مدام استفراغ دارد چه کار بکنیم تا استفراغ او قطع شود؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر روازاده، متخصص طب سنتی:
بله شیر گاو هم می توانید به او بدهید، مقداری هم می توانید، داخل آن عسل بریزید و غذاهای کمکی را نیز شروع کنید.
برای مشکل استفراغ به کودک دم کرده گلپر بدهید.
منبع: www.ravazadeh.com