شنبه، 14 ارديبهشت 1392

پرسش :

از کجا معلوم می شود که این آزمونی برای ابلیس نبوده است و یا خدا به او ظلم کرده است ؟

پاسخ :
عقل می گوید خدایی که تو را آفریده است باید او را اطاعت بکنی . خدا مصلحت تو را بهتر از تو می داند . شیطان استدلال کرد که چرا انسان را سجده نمی کند و ما آنرا رد می کنیم . شیطان گفت : من از آتش هستم و او از خاک است . در جواب باید گفت که انسان فقط بدن نیست و روح الهی دارد که حامل عرش خداست . دیگر اینکه چه کسی گفته که آتش از خاک برتر است . دیگر اینکه به چه دلیل ملاک سجده خاک بودن انسان است . دیگر اینکه سجده کردن به آدم دستور خدا بود و این یک امتحان الهی بود . خدا می فرماید که به کعبه سجده کن و به دیوار دیگر سنگ بزن این دستور خداست و ما باید آنرا اطاعت کنیم . ارتباط عبد و مولا این است که عبد به حرف مولا گوش بدهد که اینها استدلال های عقلی است .
کسانی که می گویند : سجده نکردن شیطان در مقابل آدم یک آزمون بود مدرک شان چیست ؟ غیر از این است که مدرکشان را از کتاب های آسمانی و قرآن گرفته اند ؟ اگر خدا این صحنه ی آزمون را برای ما گزارش نمی کرد ما از کجا می فهمیدیم که چنین اتفاقی افتاده است . این افراد قسمتی از گزارش های کتاب آسمانی را می گویند و قسمتی را رد می کنند . همان خدایی که در قرآن می فرماید که شیطان بر انسان سجده نکرد ، می فرماید که شیطان تکبر ورزید و ...