سه‌شنبه، 16 مهر 1392

پرسش :

پسری23ساله هستم.قدم180.قوس کمر دارم و تا حدی قوز.از طرفی ران و باسن بزرگ و بدن لاغر و پهلوهای افتاده.چگونه میتونم به تناسب اندام برسم و بخصوص قوسی کمرم از بین بره چون قدم تا 2سانت بالاتر بره؟اصلا میتونم تا2سانت قدمو افزایش بدم؟خواهشا کمکم کنید.یکی از دوستانم الان24سالشه با خوردن ال آرژنین و انجام مداوم ورزشهای کششی در خانه تونست3سانت افزایش قد پیدا کنه.

پاسخ :
پاسخ از آقای حمیدرضا طغیانی خوراسگانی، کارشناس تغذیه:
وزن ایده ال شما در حالتی استخوان بندی متوسط داشته باشید باید حدود 80 تا 84 باشد حال اگر در این شرایط اضافه وزن دارید باید از بین برود و با انجام ورزشهای خاص این قوس را به حداقل برسانید و ورزشهای کششی منظم و همیشگی داشته باشید از دور مچ دست راست خود اندازه بزنید و بنویسید از نزدیک استخوان مچ .
منبع: پزشک آنلاین