مدیریت خشم؛ چرا و چگونه؟ (بخش دوم)

مدیریت خشم، از اهمیت زیادی برخوردار است؛ چرا که خشم معمولا با احساس اضطراب، افسردگی و ناراحتی همراه است. تمرینات مدیتیشن و استراحت کافی در طول شبانه­ روز به حفظ آرامش شما کمک می­ کند. اگر پس از تجربه این راهکارها به نتیجه مطلوب دست نیافتید، وقت آن است که درمان شناختی را به همراه یک درمانگر متخصص تجربه کنید.
شنبه، 24 شهريور 1397
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: سیدروح الله حسین پور
موارد بیشتر برای شما
مدیریت خشم؛ چرا و چگونه؟ (بخش دوم)
کم­ خوابی می‌تواند باعث خشم، نوسانات روحی و تمایل به احساس خشم بیشتر از حد معمول شود.
 
چکیده: مدیریت خشم، از اهمیت زیادی برخوردار است؛ چرا که خشم معمولا با احساس اضطراب، افسردگی و ناراحتی همراه است. تمرینات مدیتیشن و استراحت کافی در طول شبانه­ روز به حفظ آرامش شما کمک می ­کند. اگر پس از تجربه این راهکارها به نتیجه مطلوب دست نیافتید، وقت آن است که درمان شناختی را به همراه یک درمانگر متخصص تجربه کنید.

تعداد کلمات 580  /  تخمین زمان مطالعه 3 دقیقه

 مدیریت خشم؛ چرا و چگونه؟
5. سعی کنید مدیتیشن داشته باشید. مدیتیشن نه‌تنها اضطراب را کاهش می‌دهد و کاهش افسردگی را به همراه دارد، بلکه می‌تواند به شما کمک کند آرامش خود را حتی در طول تجربیات ناراحت‌کننده حفظ کنید. مطالعات اخیر دانشگاه هاروارد نشان داده است که مدیتیشن تأثیر مثبتی بر عملکرد مغز شما دارد، به‌خصوص در حوزه پردازش عاطفی. این مطالعه دو نوع مدیتیشن را بررسی کرد: مدیتیشن «ذهنی» و مدیتیشن «عاطفی». درحالی‌که هر دو مدیتیشن، احساس شرکت‌کنندگان از اضطراب و خشم را کاهش دادند، مدیتیشن عاطفی حتی مؤثرتر از مدیتیشن ذهنی بود.
مدیتیشن ذهنی بر روی لحظه حال تمرکز می‌کند و شمارا هوشیار نگه می‌دارد حواستان را جمع بدن تان می‌کند. این نوع مدیتیشن شبیه به مدیتیشنی است که ممکن است در یک کلاس یوگا انجام دهید.
مدیتیشن عاطفی که گاهی اوقات به‌اصطلاح مدیتیشن عاشقانه نامیده می‌شود، بر اساس مجموعه‌ای از شیوه‌های سنتی بودائی است که بر روی توسعه احساس مهربانی و عشق به دیگران متمرکز است. برای انجام این نوع مدیتیشن لازم است قبل از اینکه بتوانید به‌طور مؤثر آن را تمرین کنید، به دنبال یک دستورالعمل باشید.

6. به‌اندازه کافی استراحت کنید.  محرومیت از خواب می‌تواند آسیب‌های مختلفی به بدن شما وارد کند، ازجمله ایجاد استرس جسمی و افزایش خطر توسعه یک اختلال روحی مانند افسردگی و یا اضطراب. خواب ضعیف یا خواب کم می‌تواند باعث خشم، نوسانات روحی و تمایل به احساس خشم بیشتر از حد معمول شود.
متخصصان خواب توصیه می‌کنند که به‌طور میانگین، بزرگ‌سالان حداقل هفت‌تا هشت ساعت خواب شبانه داشته باشند، بااین‌حال ممکن است به خواب بیشتری نیاز داشته باشید تا به نیازهای بدن خود کاملاً پاسخ دهید.

7. تجربیات خود را با فردی که خشم شمارا برانگیخته است به اشتراک بگذارید. زمانی که احساس خشم تان فروکش کرد، احساسات و تجربیات خود را با فردی که از او خشمگین هستید به اشتراک بگذارید. به‌عنوان‌مثال، اگر فردی بابی توجهی به شما در مهمانی، به احساسات شما آسیب برساند، به‌آرامی با آن فرد صحبت کنید و توضیح دهید که چرا احساس آزردگی کردید، ممکن است به آن‌ها کمک کند تا درک کنند رفتار آن‌ها چگونه شمارا تحت تأثیر قرار داده است. همچنین ممکن است به شما کمک کند کنترل وضعیت را بیشتر احساس کنید.
بسیار مهم است صبر کنید تا زمانی که خشمتان فروکش کند و سپس با فرد موردنظر صحبت کنید. اگر زمانی که خشمگین هستید به او نزدیک شوید، به‌احتمال‌زیاد وضعیت را بدتر خواهید کرد و این مسئله ممکن است باعث آزار و اذیت نوبت. همیشه هنگام تعامل با دیگران از ارتباط مسالمت‌آمیز استفاده کنید.

8. با یک درمانگر ملاقاتی داشته باشید.  درمانگر می‌تواند به شما کمک کند از طریق احساسات و انگیزش‌های زیربنایی در پس خشمتان، روی خودکار کنید. این به‌خصوص زمانی مفید است که احساس و دلایل خشمتان به‌طور خاص برای شما روشن نباشد. درمان شناختی که در آن درمانگر به شما کمک می‌کند یاد بگیرید چطور به‌طور متفاوت به تجربیات خود فکر کنید، می‌تواند به‌ویژه برای مدیریت خشم مفید و کارآمد باشد.

منبع: https://www.wikihow.com/Release-Anger
مترجم: داوود سرافراز

بیشتر بخوانید:
مدیریت خشم؛ چرا و چگونه؟ (بخش اول)
در کنترل خشم خود خلاقیت به ­خرج دهید
چگونه خشم خود را مهار کنیم؟
روش هایی ساده برای کنترل خشم
خشم و عصبانیت را به کنترل در آوریم



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
سبک زندگی مرتبط
موارد بیشتر برای شما