فوایدی که در سیب برای سلامتی وجود دارد (بخش اول)

فواید سیب برای سلامتی عبارتند از: پیشگیری از بیماری های آلزایمر و پارکینسون، اختلالات قلب، اختلالات معده، سنگ های صفراوی، یبوست، اختلالات کبدی، کم خونی و دیابت. سیب ها خطر ابتلا به بیماری روماتیسم، اختلالات...
دوشنبه، 1 بهمن 1397
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
فوایدی که در سیب برای سلامتی وجود دارد (بخش اول)
مصرف منظم سیب باعث روان شدن حرکت روده، جلوگیری از یبوست و اختلالات معده می شود.
 
چکیده : فواید سیب برای سلامتی عبارتند از: پیشگیری از بیماری های آلزایمر و پارکینسون، اختلالات قلب، اختلالات معده، سنگ های صفراوی، یبوست، اختلالات کبدی، کم خونی و دیابت. سیب ها خطر ابتلا به بیماری روماتیسم، اختلالات چشم، انواع سرطان ها و نقرس را نیز کاهش می دهند.

تعداد کلمات 1146 / تخمین زمان مطالعه 6 دقیقه

فوایدی که در سیب برای سلامتی وجود دارد (بخش اول)

سیب چیست؟

سیب ها یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین میوه ها در این سیاره هستند. هیچ چیز مانند گاز زدن یک سیب قرمز و آبدار برای رفع تشنگی و رفع نیاز به میل خوردن یک چیز شیرین، وجود ندارد، در عین حال، سلامت شما نیز تقویت می شود. سیب میوه ای گوشتی است که درخت آن متعلق به خانواده Rosaceae است و دارای نام علمی Malus domestica می باشد.
اجداد آنها Malus sieversii می باشد که هنوز در مناطق مختلف آسیای مرکزی به صورت وحشی رشد میکند. انواع سیب هزاران سال است که در سراسر آسیا و اروپا کشت می شود و در تاریخ فرهنگی بسیاری از تمدن های باستانی، از جمله یونانی ها، رومی ها و قبایل نوردیک پیدا می شود. سیب ها به تدریج با کمک استعمارگران اروپایی به آمریکا راه یافت و اکنون به طور گسترده در آمریکا رشد می کند.
بیش از ۷۵۰۰ گونه از این میوه خوشمزه وجود دارد و به رنگ های مختلف از جمله قرمز، زرد و سبز یافت می شوند. پوست سیب نازک، اما محکم است و گوشت داخلی آن ضخیم و آبدار است، و هنگامی که می رسد، نرم می شود. هسته داخلی حاوی دانه هایی است که برای سلامتی شما خطرناک هستند. مواد مغذی در گوشت و پوست آن هستند که منبع غنیآنتوسیانین ها و تانن ها هستند. وقتی می گویند “خوردن یک سیب در روز شما را از رفتن نزد پزشک دور میکند”، واقعیت دارد.
در سال ۲۰۱۰، ژنوم کامل سیب رمزگشایی شد که منجر به افزایش تحقیقات و درک اینکه چرا سیب برای سلامت ما بسیار مفید است، و چه مولفه های خاصی مسئول این خواص تقویتی هستند، شد! بیایید نگاهی به برخی از اجزای مهم یکی از محبوب ترین و سالم ترین میوه های دنیا بیندازیم!
 
 

ارزش غذایی و فواید سلامتی سیب

لیست بلندی از فواید سلامتی سیب مربوط به ویتامین ها، مواد معدنی، مواد مغذی و ترکیبات ارگانیک موجود در آن است. این عناصر غذایی مهم شامل ویتامین C، ویتامین K، ویتامین B6 و ریبو فلاوین است. این فهرست همچنینشامل مواد معدنی مانند پتاسیم، مس، منگنز و منیزیم می باشد. سیب ها منابع بسیار خوبی از فیبر رژیمی هستند و تنها خوردن یک وعده سیب ۱۲٪ از نیاز روزانه را تامین می کند. سیب ها سرشار از مواد مغذی (فیتونوترینت ها) و فلوئونوئیدها مانند کورستین، اپیکاتچین، فلوریدین و سایر ترکیبات پلی فنولیک هستند.

مواردی که در ادامه ذکر شده اند بهترین فواید سلامتی سیب هستند که در واقع شما را از رفتن نزد پزشک دور می کند:

کمک به هضم

سیب، غنی از فیبر است که به روند گوارش کمک می کند. مصرف منظم سیب باعث روان شدن حرکت روده، جلوگیری از یبوست و اختلالات معده می شود. فیبر بخش مهمی از هر رژیم غذایی است. فیبر حجم مدفوع را افزایش می دهد و عبور موادغذایی را در طول دستگاه گوارش تسهیل می کند. علاوه بر این، حرکات دودی روده را تحریک می کند، بنابراین عضلات به درستی منقبض می شوند و مواد غذایی را در طول روده حرکت می دهند. در نهایت، باعث آزاد شدن اسید معده و مایعات گوارش می شوند که جذب مواد مغذی را تحریک می کنند، در حالی که به طور همزمان کلسترول اضافی را از رگ ها و شریان های شما پاک می کند تا سلامت قلب را حفظ کند و احتمال ابتلا به آترواسکلروز را کاهش دهد. 
 

پیشگیری از سرطان

نقش سیب در پیشگیری از سرطان، بعنوان موضوعی برای تحقیق مدت زمان طولانی مورد بررسی قرار گرفته است. در حالی که سیب بهبود قابل توجهی در درمان انواع مختلف سرطان، به ویژه سرطان سینه و سرطان روده بزرگ نشان داده است، کشف مهم ترین موارد مربوط به سرطان ریه است. سیب ظرفیت مشخص و غیر قابل انکاری برای کاهش سرطان ریه و کاهش سرعت گسترش آن در صورت ابتلا، نشان می دهد. فرضیه ها معمولا در مورد محتوای فیتونوترینت بالا شامل کومپروفول و کورستین صحبت می کنند، اما مکانیزم دقیق تاثیر سیب بر سرطان هنوز شناخته شده نیست.
 

بهبود سلامت روده

یکی از بخش های ضروری و نادیده گرفته شده از سلامتی ما، باکتری های مفیدی است که در بدن ما زندگی می کنند. سیب به طور خاص به بهبود عملکرد باکتری هایی که در روده بزرگ ما زندگی می کنند، کمک می کند. مطالعات اولیه نشان می دهند که سیب ها متابولیسم را در دستگاه گوارش تحریک می کنند و همچنین باکتری ها را متعادل میکنند که با افزایش مصرف مواد مغذی و از بین بردن باکتری ها و سموم مضر موجب بهبود سلامتی می شود.
 

درمان آنمی

سیب ها در درمان کم خونی مفید هستند چرا که آنها منبع غنی آهن هستند. آنمی کمبود هموگلوبین در خون است که می تواند با افزایش میزان مصرف آهن شما افزایش یابد. آهن جزئی جدایی ناپذیر از متابولیسم گلبول های قرمز است. با افزایش تعداد گلبول های قرمز در بدن، شما نه تنها از کم خونی جلوگیری می شود، بلکه از اکسیژن رسانی به سیستم های ضروری بدن برای عملکرد درست آنها، نیز اطمینان حاصل می شود.
 

کاهش ضعف 

سیب ها برای از بین بردن ضعف، افزایش قدرت و بنیه در افراد ضعیف شناخته شده اند. بنابراین همیشه به بیماران برای کمک به آنها برای بهبودی سریع از بیماری، سیب داده می شود. اگر می خواهید وزن خود را افزایش دهید، سیب باید بخشی از رژیم غذایی روزانه شما باشد. آنها در سم زدایی بدن و بهبود کلی سلامت بدن کمک می کنند. اگرچه سیب حاوی مقدار قابل توجهی پروتئین نیست، ترکیبی از ترکیبات آنتی اکسیدان و پروتئین موجود در سیب می تواند نقش مهمی در جلوگیری از ضعف و تقویت عضلات داشته باشد.
 

کنترل دیابت

کنترل قند خون برای افرادی که از دیابت رنج می برند ضروری است و پلی فنول ها در سیب به طور مستقیم به کاهش مصرف کربوهیدرات توسط بدن کمک می کنند. این مسئله به نوبه خود موجب کاهش نوسانات سطح قند در جریان خون می شود و عامل مهمی برای کمک به کنترل دیابت است. پلی فنول ها همچنین جذب گلوکز را در دستگاه گوارش ما کاهش می دهند و باعث آزاد شدن انسولین از لوزالمعده می شوند که برای کنترل قند خون ضروری است. در نهایت، پلی فنول ها گیرنده های انسولین را در سلول های بدن ما تحریک می کنند، که باعث می شود که قند در جریان خون ماکاهش یابد و برای متابولیسم و عملکرد مناسب بدن به سلول های ما منتقل می شود.

ادامه دارد...

منبع :
سایت راستینه
 

بیشتر بخوانید :
معرفی سیب و خواص درمانی آن (بخش اول)
معرفی سیب و خواص درمانی آن (بخش دوم)
خواص سیب 
معرفی سیب و خواص درمانی آن
مهمترین خواص شفابخش سیب



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
سبک زندگی مرتبط