روش های افزایش صمیمیت در بین زوجین (بخش دوم)

گذراندن زمان با یکدیگر، گفت‌وگو، احساس آرامش از در کنار هم بودن، درک کردن، در جریان کارهای هم بودن و مشورت کردن، عواملی هستند که باعث احساس صمیمیت این زنان شده است. گفت‌وگو شاهراه رسیدن به صمیمیت است که در بستر آن مشورت و در جریان کارهای هم بودن اتفاق می‌افتد. با ما همراه باشید.
يکشنبه، 21 مهر 1398
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
روش های افزایش صمیمیت در بین زوجین (بخش دوم)
مؤلفۀ دیگری که باعث ایجاد صمیمیت می‌شود، مشورت کردن همسران است.
 

صمیمیت بالا

«ما سعی می‌کنیم برای هم زمان بذاریم. زیاد صحبت می‌کنیم، راجع به همه چی.از کارهای روزمره گرفته تا ایده‌هامون و برنامه‌های آینده و بچه‌هامون. اینکه همسرم درکم می کنه (شاید گاهی حتی نتونه کمک خاصی هم کنه)  به من آرامش میده، خب فکر می‌کنم خیلی با هم صمیمی هستیم، اینکه همدیگر رو در نظر می‌گیریم و تو همۀ کارها و برنامه‌هامون هوای هم رو داریم یعنی صمیمیت.»
 

در روز چقدر با همسرتان صحبت می‌کنید؟

 «موقعی که همسرم از سر کار میاد، در حین اینکه دارم ازش پذیرایی می‌کنم صحبت‌هامون هم شروع میشه. ساعت مشخصی نداره، ولی فکر می‌کنم ۲-۳ ساعت بشه» «اخلاقش هم طوریه که هر کاری رو بیرون انجام بده عادت داره همه رو دونه به دونه، لحظه‌به‌لحظه‌اش رو میگه. منم این‌طوری عادت کردم. تقریبا همه چی رو با جزئیات میگم. عموما صحبت‌هامون تو روز زیاده. هر وقت که توی خونه باشه، حتی زمانی که من آشپزخونه‌ام، میاد پیشم و حرف می زنه یا به حرفام گوش می‌کنه»
​​

عدم صمیمیمت

«من بیشتر از اینکه با همسرم احساس صمیمیت کنم، احساس ترس دارم. وقتی میخوام باهاش حرف بزنم می‌ترسم که خوشش نیاد و بعد دادوبیداد بشه؛ به خاطر همین حرف نمی‌زنم. چیزی هم که میگه با آره یا نه جواب می‌دم. می‌گم بذار همین‌جور آروم باقی بمونه. خیلی حرفا رو دلم مونده اما نمی‌تونم بگم. همیشه از بالا به من نگاه می‌کنه. نظرات من براش بچه گونه است. گاهی می‌گم بذارم برم، اما دو تا دختر دارم. دیگه هیچی عوض نمیشه. انگار نه انگار زندگی دوتامونه. من همیشه باید آخر بفهمم که قراره چیکار کنیم و چیکار نکنیم. همۀ تصمیم‌هارو خودش می‌گیره».
 

در روز چقدر با همسرتان صحبت می‌کنید؟

«هیچی. فقط در حد گفت‌وگوهای عادی. «اینو می‌خوام»، «اونو بده»، «تلویزیون رو روشن کن»، «غذا بیار دیگه گشنمه». وگرنه اینکه بخوایم بشینیم به گپ زدن و یا حتی دربارۀ مسائل روزمره گفت‌وگو داشته باشیم، متأسفانه نداشتیم.
 

مشورت

مؤلفۀ دیگری که باعث ایجاد صمیمیت می‌شود، مشورت کردن همسران است. مشورت از مسائلی مانند تزیین منزل، تغییر دکوراسیون گرفته تا مسافرت، تربیت فرزند، خرید و برنامه‌ریزی برای آینده را شامل می‌شود. مشورت کردن نشان‌دهندۀ اهمیت قائل شدن برای دیگری است.
 

نمونه ای از صمیمیت بالا

در مورد خرید وسایل، مسافرت رفتن یا تغییر دکوراسیون و تربیت فرزندان چقدر با هم مشورت می‌کنید؟ «در مورد خرید وسایل هر دو نظرمون با هم هماهنگ می‌شیم. گاهی من ضروری نمی‌دونم، اما اون دلیل میاره و منم قانع میشم و یا برعکس. در مورد مسافرت هم با هم کنار میایم. اون بیشتر طبیعت رو دوست داره. من سفرهای تاریخی رو بیشتر دوست دارم. طوری برنامه‌ریزی می‌کنیم تا هم اون به علایقش برسه هم من. در مورد تربیت بچه‌ها هم تا اونجایی که امکان داشته باشه با هم هماهنگ می‌شیم. در مواردی هم که هماهنگ نیستیم، جلوی بچه‌ها، ناهماهنگی‌مون رو نشون نمی‌دیم.»
 

نداشتن صمیمیت

در مورد اینکه چیکار کنیم، کجا بریم، چی بخریم، اصلا مشورت نمی‌کنیم. اون کار خودش رو می‌کنه، منم کار خودم رو. مسافرت هم که میریم شهرستان. دیگه مشورت کردن نداره. مرخصی که گرفت راهی می‌شیم. در مورد تربیت بچه‌ها هم گاهی با توپ و تشر و اجبار و گاهی هم بچه ها رو لوس می‌کنه که من با هیچ کدومش موافق نیستم»

همان‌طور که دیدید، گذراندن زمان با یکدیگر، گفت‌وگو، احساس آرامش از در کنار هم بودن، درک کردن، در جریان کارهای هم بودن و مشورت کردن، عواملی هستند که باعث احساس صمیمیت این زنان شده است. گفت‌وگو شاهراه رسیدن به صمیمیت است که در بستر آن مشورت و در جریان کارهای هم بودن اتفاق می‌افتد. گفت‌وگوی رضایت‌بخش کم‌خرج‌ترین روش ایجاد صمیمیت است. گاهی همسران دنبال خرج‌های گزاف برای یکدیگرند تا بین خود صمیمیتی ایجاد کنند، درحالی‌که مهم‌ترین بُعد صمیمیت مسائل روانی آن است که اگر تأمین شود، صمیمیت ایجادشده و ماندگاری و تداوم پیدا می‌کند؛ اگر نه هیچ خرج مالی دیگری نمی‌تواند آن را ایجاد کند.

منبع: سایت سپیده دانایی


سبک زندگی مرتبط
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
موارد بیشتر برای شما