آنچه از ویروس کرونا باید بدانید (بخش دوم)

هنوز منشا ویروس کرونا مشخص نیست اما پژوهشگران احتمال می‌دهند، این ویروس در اثر جهش در بدن جانوران یا پرندگان ایجاد شده باشد. عوامل مختلفی به عنوان منشأ این بیماری مطرح شده است که میمون و شتر از جمله آن‌ها...
شنبه، 5 بهمن 1398
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
آنچه از ویروس کرونا باید بدانید (بخش دوم)
دستان خود را هر بار حداقل 20 ثانیه با صابون و آب بشویید. از دست زدن به چشم، بینی و دهان خود با دست های شسته شده خودداری کنید.
 

چه کسی در معرض عفونت های کروناویروس است؟

هر کسی می تواند به عفونت کروناویروسی مبتلا شود، اما کودکان خردسال احتمال بیشتری دارد که به این ویروس مبتلا شوند. در ایالات متحده، عفونت ها در پاییز و زمستان بیشتر دیده می شود.
 

عفونت های کروناویروس چگونه گسترش می یابد؟

_ کرونا ویروس انسانی معمولاً از طریق یک فرد آلوده به دیگران منتقل می شود
_ با سرفه و عطسه
_ تماس شخصی مانند لمس یا دست دادن
_ لمس یک جسم یا سطحی که به این ویروس آلوده است، و زدن دست به صورت، چشم و دهان
_ به ندرت مدفوع (مدفوع)

با این حال احتمال انتقال بیماری در فضای باز بسیار محدود بوده و موارد انتقال انسان به انسان در مواردی رخ داده‌است که افراد به مدت طولانی در فضای بسته در کنار فرد بیمار بوده‌اند مانند افرادی که در بیمارستان‌ها با بیماران در ارتباط هستند. هنوز مشخص نیست که این بیماری نخستین بار از طریق جانوران به انسان منتقل شده‌است یا از طریق سطوح آلوده به ویروس.
 

منشأ ویروس

هنوز منشأ این ویروس مشخص نیست اما پژوهشگران احتمال می‌دهند، این ویروس در اثر جهش در بدن جانوران یا پرندگان ایجاد شده باشد. عوامل مختلفی به عنوان منشأ این بیماری مطرح شده‌است که میمون و شتر از جمله آن‌ها هستند.
 
راهنمایی موثر برای جلوگیری از بیماری کرونا ویروس 2019 (2019-nCoV)  از منتقل کردن به افراد دیگر :
این راهنمایی موقت براساس آنچه که در حال حاضر در مورد رمان کرونا ویروس 2019 (2019-nCoV) و انتقال سایر عفونت های تنفسی ویروسی شناخته شده است، پایه گذاری شده است.

_ شما باید فعالیت های خارج از خانه خود را محدود کنید، به جز مواقعی که نیاز به دریافت خدمات پزشکی دارید. به محل کار، مدرسه یا محل های عمومی نروید و از وسایل حمل و نقل عمومی یا تاکسی استفاده نکنید.
_ دیگر اعضای خانواده تان هم نباید با شما در ارتباط باشند. تا جایی که برای تان امکان دارد باید از یک حمام جداگانه نیز استفاده کنید. لازم نیست که اعضای خانواده تان، به منزلی دیگر بروند و می توانند در خانه ای که شما هستید، زندگی کنند. اما لازم است شما در اتاقی به حالت قرنطینه بمانید و استراحت کنید.
_ قبل از قرار ملاقات پزشکی، با منشی پزشک تان تماس بگیرید و به آنها بگویید که عفونت کروناویروس دارید یا تحت مراقبت ویژه هستید. تا اقدامات لازم را برای جلوگیری از آلوده شدن افراد دیگر انجام دهند.
_ شما باید هنگام حضور در اجتماع یا هر جایی که فرد دیگری نیز حضور دارد، ماسک بزنید. لازم است تمام افرادی که به هر نحوی مجبور هستند با شما ارتباط داشته باشند، ماسک بزنند.
_ هنگام سرفه یا عطسه، دهان و بینی خود را با یک دستمال بپوشانید. دستمال های استفاده شده را در سطل زباله مخصوص ریخته و بلافاصله دستان خود را حداقل به مدت 20 ثانیه با آب و صابون بشویید.
_ دستان خود را مرتبا حداقل 20 ثانیه با صابون و آب بشویید. اگر صابون و آب در دسترس نیست و اگر دستان شما به وضوح کثیف نیست، می توانید از دستگاه ضدعفونی کننده دست استفاده کنید. از دست زدن به چشم، بینی و دهان خود با دست های شسته نشده خودداری کنید.
_ شما نباید لیوان، ظروف غذاخوری، حوله، ملافه یا وسایل دیگر را با دیگر اعضای خانواده تان به اشتراک بگذارید. پس از استفاده از این وسایل، باید آنها را به خوبی با صابون و آب بشویید.
 

نکاتی برای مراقبان و پرستاران خانگی مبتلایان به کرونا ویروس

- اطمینان حاصل کنید که درک کرده اید و می توانید به فرد کمک کنید تا دستورالعمل های دارویی و مراقبت های ارائه شده توسط تیم پزشکی را دنبال کند.
_ فقط افرادی را در خانه نگه دارید که برای مراقبت از شخص ضروری هستند یا به هر نحوی مجبورند که آنجا بمانند.
_ سایر اعضای خانواده باید در خانه یا محل زندگی دیگری بمانند. اگر این امکان پذیر نیست، باید در اتاق دیگری زندگی کنند، یا تا حد امکان از فرد جدا شوند.
_ ملاقات از بیمار را کاملا ممنوع کنید.
_ افراد سالخورده و کسانی که سیستم ایمنی بدن یا شرایط سلامتی مزمنی دارند، از فرد دور کنید. این شامل افراد مبتلا به بیماری مزمن قلب، ریه یا کلیه و دیابت می شود.
_ اطمینان حاصل کنید که فضاهای مشترک در خانه از جریان هوای مطلوبی برخوردار است، مانند تهویه هوا یا پنجره باز که اجازه تردد و جا به جایی هوا را می دهد.
_ دستان خود را هر بار حداقل 20 ثانیه با صابون و آب بشویید. از دست زدن به چشم، بینی و دهان خود با دست های شسته شده خودداری کنید.
_ هنگامی که مجبورید با خون فرد، مایعات بدن و یا ترشحاتی مانند عرق، بزاق، خلط، مخاط بینی، استفراغ، ادرار یا اسهال  تماس داشته باشید، حتما از دستکش و ماسک استفاده کنید.
_ ماسک صورت یکبار مصرف، لباس و دستکش را بعد از استفاده دور بریزید. آنها را حتما در سطل های مواد عفونی مخصوص بریزید.
_ دستان خود را بلافاصله پس از در آوردن ماسک، لباس و دستکش بشویید.
_ هر روز تمام سطوح مانند پیشخوان، رومیزی، میز کار، وسایل حمام، توالت، تلفن، صفحه کلید، تبلت و میزهای کنار تخت را تمیز کنید. همچنین، سطحی را که ممکن است خون، مایعات بدن و یا ترشحاتی روی آنها ریخته باشد، تمیز کنید.
_ برچسب محصولات ضدعفونی کننده را بخوانید و توصیه های ارائه شده روی برچسب های محصول را دنبال کنید. برچسب ها حاوی دستورالعمل هایی برای استفاده ایمن و موثر از محصول تمیز کننده از جمله موارد احتیاطی هستند که باید هنگام استفاده از محصول رعایت کنید مانند از دستکش یا پیش بند استفاده کنید و از داشتن تهویه مناسب هنگام استفاده از محصول اطمینان حاصل کنید.
_ برای تهیه یک محلول سفید کننده در خانه، 1 قاشق غذاخوری سفید کننده را به 4 فنجان آب اضافه کنید. می توانید از یک ماده ضد عفونی کننده خانگی نیز استفاده کنید.
_ بلافاصله لباس ها یا ملافه هایی را که خون، مایعات بدن و یا ترشحاتی بر روی آنها وجود دارد، بشویید و در معرض هوای آزاد و آفتاب خشک کنید.
_ در حین دست زدن به مواد آلوده، دستکش یکبار مصرف بپوشید. دستان خود را بلافاصله پس از در آوردن دستکش بشویید.

منبع: سایت دکتر سلام


اخبار مرتبط
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
سبک زندگی مرتبط
موارد بیشتر برای شما