یکتا ناصر
![یکتا ناصر یکتا ناصر](https://rasekhoon.net/_files/images/mashahir/Yekta-Naser-6.jpg)
یکتا ناصر (متولد ۱۲ آبان ۱۳۵۷ در تهران) بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر است. وی فعالیت در سینما را با بازی در فیلم ساقی شروع کردهاست.
زندگی شخصی
یکتا ناصر در ۱۲ آبان ۱۳۵۷ در تهران متولد شد. پدرش افسر بازنشسته نیروی زمینی و مادر خانهدار است. به واسطه علاقه به بازیگری به چند دفتر سینمایی مراجعه کرد و در تست انتخاب بازیگر شرکت کرد که در نهایت برای بازی در سریال گلهای کاغذی انتخاب شد. پس از بازی در چند سریال دیگر، وارد دانشگاه شد و و در رشته محیط زیست مشغول به تحصیل شد. یکتا ناصر با منوچهر هادی بازیگر و کارگردان سینما ازدواج کردهاست.
![یکتا ناصر یکتا ناصر به همراه همسرش منوچهر هادی](https://rasekhoon.net/_files/userfiles//Mashahir/97/2/Yekta-Naser-Manouchehr-Hadi-1.jpg)
جوایز و افتخارات
برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن از سی و مین جشنواره فیلم فجر، برای فیلم «یکی میخواد باهات حرف بزنه»
فیلمشناسی
سینما
رحمان ۱۴۰۰ (۱۳۹۷)
آینه بغل (۱۳۹۶)
مشکل گیتی (۱۳۹۴)
آشوب (۱۳۹۴)
فصل نرگس (۱۳۹۴)
کارگر ساده نیازمندیم (۱۳۹۴)
من سالوادور نیستم (۱۳۹۳)
زندگی جای دیگری است (۱۳۹۲)
گنجشکک اشیمشی (۱۳۹۲)
یکی میخواد باهات حرف بزنه (۱۳۹۰) برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش دوم زن جشنواره فیلم فجر (۱۳۹۰)
قند تلخ (۱۳۸۷)
روز برمی آید (۱۳۸۵)
نسکافه داغ داغ (۱۳۸۵)
قتل آنلاین (۱۳۸۴)
سرود تولد (۱۳۸۳)
باران رؤیاها را نمیشوید (۱۳۸۲)
خانهای در شن (۱۳۸۲)
عاشق مترسک (۱۳۸۲)
فراری (۱۳۸۱)
ساقی (۱۳۸۰)
تلویزیون
جاده قدیم (۱۳۹۴)
دختران حوا (۱۳۹۱)
قند ترش (۱۳۸۵)
اولین شب آرامش (۱۳۸۴)
لبه تاریکی (۱۳۸۳)
تلهفیلم «پیشپرده» (۱۳۸۲)
ضربه سوم (۱۳۸۰)
با من بمان (۱۳۷۹)
کاشانه (مجموعه تلویزیونی)
عید آن سالها (۱۳۷۸–۱۳۷۷)
گلهای کاغذی (۱۳۷۶)
شبکه خانگی
۱۳۹۷ دل بازیگر منوچهر هادی
۱۳۹۶–۱۳۹۵ عاشقانه بازیگر افتخاری منوچهر هادی
۱۳۹۳ ابله بازیگر کمال تبریزی در نقش فرانک
نمایشها
دختر یانکی (۱۳۹۲)
ترور (۱۳۹۴)
مردگان بی کفن و دفن