پیشگیری از آنفولانزا H۱N۱ با نسخه طب سنتی

یک کارشناس طب سنتی تدابیر طب سنتی ایران در پیشگیری از آنفولانزا H۱N۱ را تشریح کرد.
يکشنبه، 4 مهر 1395
تخمین زمان مطالعه: 2 دقیقه
موارد بیشتر برای شما
 پیشگیری از آنفولانزا H۱N۱  با نسخه طب سنتی

 یک کارشناس طب سنتی تدابیر طب سنتی ایران در پیشگیری از آنفولانزا H۱N۱  را تشریح کرد.

 

به گزارش راسخون به نقل از تسنیم, سید جواد علوی درباره تدابیر طب سنتی ایران در پیشگیری از آنفولانزا H۱N۱ ا اظهار داشت: آنفولانزا A یک بیماری حاد تنفسی و به شدن واگیردار است.

 

به گفته وی آنفولانزای  H1N1 (خوکی) زیر مجموعه آنفولانزای A است، آلودگی انسان به آنفولانزای خوکی به صورت انفرادی و یا به صورت گروهی ( اپیدمی) اتفاق می‌افتد. به طور کلی علائم بالینی از حالت بدون علامت تا علائم پنومونی ( ذات الریه) که منجر به مرگ می‌شود, متغیر است.

 

این کارشناس طب سنتی بیان داشت: علائم بالینی شامل تب و سرفه گلو درد، سر درد لرز، کوفتگی عضلانی و در برخی از افراد اسهال و استفراغ بروز می‌کند. اکثریت قریب به اتفاق بیماری در اثر تماس مستقیم انسان به انسان و از راه ذرات تنفسی منتقل می‌شود. دوره سرایت پذیری بیماری از یک روز از بروز علائم تا 7 روز بعد از شروع علائم بیماری است.

 

علوی اضافه کرد: تغییرات هوا بر اساس مبانی طب سنتی ایران به 2 دسته تقسیم می‌شوند تغییرات طبیعی و تغییرات غیرطبیعی. از موارد غیر طبیعی، بحث هوای وبایی است. هوای وبایی با مفهوم آلودگی هوا و بیماری‌های همه گیر مثل آنفولانزا مرتبط است.

 

وی ادامه داد: حکمای طب سنتی ایران علت مستعد شدن هوا برای عفونت و بیماری را بخارها و دودها که با هوا آمیخته می‌شوند, می‌دانند. اسباب پیدایش هوای وبایی یک: مه آلودگی هوا, دو: تغیییرات فلکی, سه: حرارت و سردی هوا که از حالت طبیعی تجاوز کرده باشد, سه: وزش باد جنوبی است.

 

این کارشناس طب سنتی خاطرنشان کرد: شهرهایی که از سمت شمال با کوه‌ها مسدود شده باشد و در معرض وزش باد‌های جنوبی خواهند بود و مزاج این شهرها گرم  و خشک بوده و احتمال بروز هوای وبایی در آن‌ها زیاد خواهد بود. علایم این بیماری از دیدگاه طب سنتی ایران شامل بی اشتهایی, تهوع , بی حالی , سستی و نشانه‌های تنفسی مثل تنگی نفس، تعداد تنفس بالا، تنفس عمیق است.

 

/117/



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.