اولین پژوهشکده مطالعات تخصصی حوزه علمیه خواهران در تهران افتتاح شد

اولین پژوهشکده مطالعات تخصصی حوزه علمیه خواهران در تهران با حضور مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور افتتاح شد.
دوشنبه، 3 دی 1397
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
اولین پژوهشکده مطالعات تخصصی حوزه علمیه خواهران در تهران افتتاح شد
اولین پژوهشکده مطالعات تخصصی حوزه علمیه خواهران در تهران با حضور مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور افتتاح شد.

به گزارش راسخون به نقل از خبرگزاری مهر، مراسم افتتاحیه پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالکریم بهجت‌پور مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور، حجت‌الاسلام ناصرالدین نوری‌زاده مدیرکل تبلیغات اسلامی استان تهران، حجت‌الاسلام علی اکبر حصاری معاون پژوهش حوزه‌های علمیه خواهران کشور، حجت‌الاسلام کبیریان مدیر حوزه‌های علمیه خواهران استان تهران و جمعی از مسئولان و مدیران حوزه‌های علمیه خواهران و تعدادی از استادان و طلاب در روز یکشنبه ۲ دی ماه برگزار شد.

حجت‌الاسلام نوری‌زاده مدیرکل تبلیغات اسلامی استان تهران و مؤسس مجتمع کوثر در این مراسم به  بیان اهداف ایجاد پژوهشکده در تولید علم، نظریه پردازی، بررسی مسایل فکری، حل معضلات روز جامعه اشاره کرد و گفت: نقش زنان پژوهشگر در حوزه مسایل مربوط به سبک زندگی و خانواده بسیار موثر است.

دکتر خدیجه جلالی، مدیر مجتمع کوثر نیز با بیان این نکته که تاکنون ۲۵۰ پایان نامه در سطح ۲ و ۳ دفاع شده و بیش از ۱۰۰ اثر پژوهشی از استادان و طلاب خواهر در این مجتمع نگارش یافته، روال فعالیت‌های پژوهشی را خوب ارزیابی کرد و در ادامه افزود: امید است که با آغاز فعالیت‌های پژوهشکده در درجه اول در حوزه مسایل خانواده و در درجه دوم کمک به مسائل بانوان در نظام بتوان گام‌های بلندی برداشت.

حجت‌الاسلام حصاری معاون پژوهش حوزه‌های علمیه خواهران سخنران دیگر این مراسم، تاسیس مراکز پژوهشی در حوزه‌ها را خوب ارزیابی کرده و گفت: رشد پژوهشی خواهران در حوزه‌های علمیه بسیار زیاد است ولی آنان باید بتوانند در مقابل متغیرهای اجتماعی پاسخگو بوده و از کارهای پژوهشی موازی و تکراری دوری کنند.

وی اظهار امیدواری کرد که در آینده نزدیک این پژوهشکده به یکی از مراکز پژوهشی بزرگ تبدیل شده و به اهداف بزرگ علمی و پژوهشی خود برسد.

 

حوزویان پاسخگوی مسایل علمی روز باشند

حجت‌الاسلام بهجت‌پور به عنوان سخنران ویژه این مراسم، مساله پژوهش را یکی از جدی ترین مسایل حوزه مطالعات دینی بیان داشت و تاکید کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی فضای بسیار گسترده‌ای برای فعالیت بانوان در مسایل پژوهشی فراهم شده است.

وی افزود: امروزه مراکز پژوهشی باید راهبر جامعه دینی بوده و قابلیت عرضه به صورت یک جریان توانای اثرگذار را داشته باشند. پژوهشگران این مراکز باید بتواند پاسخگوی مسایل علمی روز باشد.

حجت‌الاسلام بهجت‌پور با بیان این که بهتر است در پژوهش‌های این مرکز مسیر خاصی انتخاب شود تاکید کرد: یکی از بایسته‌های پژوهشی، روش‌ها است. ما در حوزه دین در مورد معرفت و شیوه‌ها به معنای عام خوب کار کرده‌ایم ولی در مورد روش‌ها کار زیادی انجام نگرفته است.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران گفت: باید فعالیت‌های پژوهشی را اولویت بندی کنیم ولی از مرزهای دین خارج نشویم. ذیل گفتمان اسلامی پژوهش کنیم و هدف نهایی این مراکز را در مرجعیت دینی زنان در حل مسائل مختلف قرار دهیم.

در پایان این مراسم از شجره نامه مرکز مطالعاتی کوثر رونمایی شد.



 

مطالب مرتبط
باهوش‌ترین مؤمنان چه کسانی هستند؟ + فیلم
آیت‌الله مؤمن در یکی از بیمارستان‌‌های قم بستری شد
برخی‌ها خودشان را می‌کُشند تا نماینده مجلس شوند!



ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
اخبار مرتبط