![نخستین هایپرصنایع دستی کشور افتتاح شد/ بستری برای فروش آثار هنرمندان نخستین هایپرصنایع دستی کشور افتتاح شد/ بستری برای فروش آثار هنرمندان](https://rasekhoon.net/_files/thumb_images700/news/156935482.jpg)
وی افزود: آنچه که مهم است کمک به فروش محصولات صنایع دستی است که در حال پیگیری برای افزایش مراکز فروش صنایع دستی هستیم.
وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بیان داشت: نخستین هایپر صنایع دستی کشور با سرمایه بخش خصوصی و دولتی به بهره برداری رسید. با مشارکت بخش خصوصی در ایجاد این هایپر فروش صنایع دستی می تواند موفقیت آمیز باشد.
وی افزود: تاسیس نخستین هایپر صنایع دستی در اصفهان به عنوان مرکز فروش صنایع دستی بستری برای معرفی و فروش آثار صنایع دستی را فراهم می کند.
گفتنی است از ۳۶۶ رشته صنایع دستی موجود در ایران، حدود دوسوم آن یعنی ۱۹۶ رشته صنایع دستی در استان اصفهان مستقر است و اصفهان به عنوان پایتخت صنایع دستی ایران و جهان شناخته می شود.
منبع: خبرگزاری مهر