امروز در مجلس| اولین نطق قالیباف به عنوان رئیس / اعتبارنامه های کدام نمایندگان تایید شد؟

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در اولین نطق خود گفت: الگوی مدیریتی دستگاه‌های اجرایی علاوه بر ناکارآمدی و آشفتگی و تمرکز بر نگاه به بیرون، به بسیاری از مؤلفه‌های الگوی مدیریتی جهادی باور ندارد. همچنین در ادامه اعتبارنامه منتخبان مجلس یازدهم در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی بررسی و تایید شد.
يکشنبه، 11 خرداد 1399
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: ساره سمیع زاده
موارد بیشتر برای شما
امروز در مجلس| اولین نطق قالیباف به عنوان رئیس / اعتبارنامه های کدام نمایندگان تایید شد؟
به گزارش راسخون؛  محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی امروز در ابتدای جلسه علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی طی سخنانی، گفت: سلام بر روح پر فتوح امام (ره)، بنیان گذار نظام مقدس جمهوری اسلامی و سلام بر رهبر فرزانه و حکیم انقلاب حضرت آیت الله العظمی سید علی خامنه‌ای و سلام بر شهدای گلگون کفن دفاع مقدس، شهدای خدمت و شهدای مقدس به خصوص شهدای مظلوم مقاومت و مدافعان حرم در تمام بلاد اسلام و درود خداوند بر سیدالشهدای مقاومت، نماد ایستادگی در برابر زورگویان، یار صدیق و مطیع رهبر انقلاب سردار سرافراز اسلام، شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی.
 

مجلس یازدهم با وحدت برای حل مشکلات آغاز به کار می‌کند

وی اظهار داشت: مجلس یازدهم در برهه حساسی از انقلاب اسلامی و در آغاز برداشتن گام چهل ساله دوم آن و در حالی که جمهوری اسلامی با مجموعه‌ای از قدرت‌ها، ضعف‌ها، فرصت‌ها و تهدیدها روبروست با همدلی و وحدت میان نمایندگان مردم برای حل مشکلات آنها آغاز به کار می‌کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نگاهی کلان به گذشته ۴۰ ساله و جایگاه فعلی جمهوری اسلامی نشانگر این است که علیرغم ضعف‌های کارکردی و رفتاری و کاستی‌های مرتفع نشده، توانسته گام اول خود را محکم و مقتدر بردارد.

وی افزود: این واقعیت انکار ناپذیر است که جمهوری اسلامی در برابر همه پیکره کشور در همه حیطه‌های امنیتی، مقاومت کرده بدون اینکه از آرمان‌های اصلی خود ذره‌ای عقب نشینی کند.
 

نظام اسلامی به یک بازیگر پرنفوذ و تأثیرگذار تبدیل شده است

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: نظام اسلامی در سطوح راهبردی روز به روز قوی‌تر از گذشته به راه خود ادامه داده به گونه‌ای که امروز به عنوان یک قدرت مهم منطقه‌ای، تبدیل به یک بازیگر تأثیرگذار و پرنفوذ در عرصه‌های بین‌المللی شده است.

قالیباف تاکید کرد: نگاهی به حجم و شدت دشمنی نظام سلطه با همه ابزارهای قدرتمند رسانه‌ای، اقتصادی، سیاسی و اطلاعاتی خود به خوبی گواه این مسئله است که امروز انقلاب اسلامی توانسته مهم‌ترین الگوی رقیب برای نظام سرمایه‌داری جهانی باشد که این دستاورد بزرگ تنها بر اساس حرکت بر مدار مکتب امام (ره)، هدایت رهبری حکیم انقلاب و مجاهدت مردمی چون حاج قاسم‌ها به دست آمده است.

وی گفت: مردانی که با ولایت‌پذیری، عقلانیت و کارآمدی خطوط طراحی شده توسط رهبری را تحقق بخشیدند و در کنار این توفیقات عظیم، ندیدن ناکارآمدی‌های بزرگ باعث از دست رفتن سریع دستاوردهای به دست آمده خواهد شد، چرا که نداشتن تصویر درست از واقعیت‌های موجود، باعث اشتباه در تصمیم و اجرا می‌شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ناکامی‌های گوناگون در عرصه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی متأسفانه به سرمایه اجتماعی نظام آسیب وارد کرده و بر این اساس، انقلاب اسلامی در آغاز گام دوم انقلاب برای رسیدن به هدف ایجاد تمدن نوین اسلامی با مجموعه‌ای از تهدیدات و فرصت‌ها روبروست. مهم‌ترین فرصت ما رهبری حکیمانه و هوشمندانه مقام معظم رهبری است که کشتی نظام را از طوفان‌های سخت به سلامت تا به امروز عبور داده است.

قالیباف افزود: فرصتی دیگر، باور دینی عمیق مردم به ویژه جامعه ایثارگری و خانواده شهدای دفاع‌مقدس و مدافعان حرم و اعتقاد آنان به آرمان‌های انقلاب اسلامی است که زمینه‌ساز امداد الهی در دشواری‌های بزرگ می‌شود و از سوی دیگر، قدرت منطقه‌ای فزاینده جمهوری اسلامی هم که باعث شکل‌گیری عمق راهبردی و نفوذ ژئوپلیتیکی شده و فرصت مغتنمی است که جمهوری اسلامی را به نماد مقاومت در برابر مستکبران تبدیل کرده و همچنین با افزایش توان بازدارنده نظامی، جرأت دست‌درازی به این سرزمین را از دشمنان سلب نموده است.

وی تأکید کرد: قدرت علمی و پیشرفته فناورانه در کشور به دست نخبگان، فرصت دیگری است که زمینه لازم جهت هرگونه پیشرفت را فراهم کرده است. بدنه وسیع و گسترده نیروهای جهادی و مردمی در سراسر کشور هم فرصت بی‌نظیری است که می‌تواند در صورت انسجام و مدیریت مطلوب، مبتنی بر الگوی عمل جهادی بر ناکامی‌های گوناگون غلبه کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: فرصت بعدی ما وجود طیفی از جوانان مؤمن و انقلابی است که با استقامت مؤمنانه خود، موتور محرکه این کشتی پرتلاطم شده‌اند و در کنار همه اینها سرمایه انسانی جوان و توانمند ایرانی، ثروت‌های عظیم خدادادی و منابع فراوان طبیعی نیز از جمله ظرفیت‌ها و فرصت‌های دیگر است که می‌تواند بستر شکل‌گیری جهشی بزرگ در عرصه‌های گوناگون شود.

قالیباف گفت: سرمایه عظیم خدادادی و منابع طبیعی نیز از جمله ظرفیت‌ها و فرصت‌های دیگری است که می‌تواند بستر شکل گیری جهشی بزرگ در عرصه‌های گوناگون گردد البته در کنار این فرصت‌های یاد شده تهدیداتی در کمین نظام اسلامی است.

وی تهدیداتی که در کمین نظام انقلاب وجود دارد را برشمرد و اظهار داشت: تهدید نخست کاهش سرمایه اجتماعی نظام است که در نتیجه ناکارآمدی اشباع شده مدیریتی کشور، فاصله گرفتن مسئولان از اصول انقلاب ایجاد شده و متأسفانه چالش اقتصادی و معیشتی را به وجود آورده که زمینه ساز بیکاری و آسیب‌های اجتماعی فراگیر شده است.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: تهدید دیگر فسادی است که در ساختارهای مختلف نفوذ کرده و موجب افزایش تبعیض و نارضایتی و عدم تحقق عدالت شده است. همچنین نظام اداری اجرایی متورم و به هم ریخته، تهدید دیگری است که امکان حکمرانی خوب را صلب کرده است.

قالیباف تصریح کرد: تضعیف نهاد بسیار مهم خانواده از طریق گسترش سبک زندگی غربی تهدیدی نگران کننده قلمداد می‌شود که به توجه ویژه و فوری نیاز دارد.
وی اظهار داشت: گسترش نفوذ جریان غرب زده که با امید بستن به دشمن مانع خودباوری ملی و توجه به ظرفیت‌های عظیم داخلی شده است، تهدید مهم دیگری است که باید درباره آن به طور جدی هوشیار بود.
 

تنها راه عبور از تهدیدها، در پیش گرفتن الگوی مدیریت جهادی است

رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: اگرچه مواردی که بر شمردم می‌تواند تهدید جدی برای حاکمیت ایران اسلامی باشد اما تجربه‌های پیشین انقلاب اسلامی در وضعیت‌های بحرانی نشان داده است که اگر الگوی موفق گذشته به ویژه در پیروزی انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و تقویت قدرت نظامی و توسعه قدرت منطقه‌ای مبنای عمل قرار گیرد، از تهدیدهای موجود نیز می‌توان فرصت‌های بزرگ ساخت.

قالیباف تصریح کرد: از دید من بر اساس نظام فکری رهبر معظم انقلاب اسلامی برای استفاده از فرصت‌های یاد شده و جلوگیری از اثرگذاری و تشدید تهدیدها، تنها راه این است که الگوی مدیریت جهادی در پیش گرفته شود.

وی در تشریح شاخص‌های مدیریت جهادی، گفت: اول، باور به مبانی قرآنی و سنت‌های الهی و استعانت مستمر از آنها که امروز برای ما در ولایت فقیه و مردم‌سالاری اسلامی متبلور است و می‌تواند سبب گشایش هر بن‌بستی شود. دوم، مردمی‌سازی حکمرانی به ویژه مردمی کردن اقتصاد که ظرفیت‌های عظیم انسانی، مادی و معنوی را وارد عرصه مدیریت می‌کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: سوم، تلاش و کوشش مجاهدانه و امیدوارانه که کمبودها و نقص‌های ساختاری و کاستی‌ها را جبران می‌کند و چهارم توجه ویژه به معنویت و اخلاق اسلامی که زمینه‌ساز توجهات ویژه حضرت ولیعصر (عج) و رزق لایحتسب می‌شود.

قالیباف گفت: پنجم، وحدت کلمه مردم و نخبگان که به تعبیر امام بزرگوار، رمز پیروزی و بقای جمهوری اسلامی است و ششم توجه و میدان دادن به نسل جوان پرانگیزه و توانمندسازی آنان که می‌تواند هر مانعی را از سر راه بردارد.

وی بیان کرد: توجه ویژه به عدالت با اولویت دادن به محرومین و مستضعفین و همچنین طبقه متوسط ضعیف شده که صاحبان اصلی انقلاب هستند و خواهند بود.

رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: اکنون که مجلس در آغاز راه خود قرار دارد، آنچه شرایط را خطرناک‌تر می‌کند، الگوی مدیریتی دستگاه‌های کشور است که علاوه بر ناکارآمدی و آشفتگی مدیریتی و تمرکز بر نگاه به بیرون، به بسیاری از اصول و مؤلفه‌های الگوی مدیریتی جهادی باور ندارد، در چنین شرایطی است که مجلس یازدهم می‌تواند با رویکردی منطقی و انقلابی نسبت به دولت و با استفاده از ظرفیت‌های تقنینی و بخصوص نظارتی خود در چارچوب پیام رهبر انقلاب، دولت را به سمت مطلوب هدایت کند.
 

بنای تقابل و مچ‌گیری نداریم

قالیباف گفت: مجلس یازدهم نقشه راه خود را پیام رهبر حکیم انقلاب قرار می‌دهد و به عنوان یک نهاد مردمی و انقلابی که هدف خود را تشکیل یک مجلس قوی و کارآمد قرار داده، حل مسائل ملی و محلی مردم را به عنوان یک وظیفه انقلابی و مطلوب، وجهه همت خود قرار خواهد داد و با این شاخص، تعامل خود را با دولت فعلی و دولت آینده تنظیم می‌کند.

وی با بیان اینکه مجلس یازدهم نه بنای تقابل و مچ‌گیری دارد و نه در پیگیری منافع و حقوق مردم مسامحه می‌کند، تاکید کرد: مجلس یازدهم تلاش می‌کند موانع قانونی دولت در مسیر خدمت‌رسانی به مردم را حذف و اصلاح کند اما در عین حال اجازه نخواهد داد دولت در اجرا و پیاده‌سازی قوانینی که حل‌کننده مسائل مردم است، سهل‌انگاری کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: رهبری در پیام روشنگرانه خود در حوزه اقتصادی بر توجه به معیشت طبقات ضعیف و تحقق عدالت تأکید داشتند و اشاره فرمودند مطابق نظر صاحبنظران، این هدف در اصلاح خطوط اصلی اقتصاد ملی محقق می‌شود.

قالیباف بیان کرد: امروز، اقتصاد ملی ما مانند رشد نقدینگی، بهینه نبودن قیمت‌های نسبی و تخصصی نبودن تولید بر هیچ صاحب‌نظری پوشیده نیست؛ از مهم‌ترین دلایل آن هم حذف حضور مؤثر مردم، مداخلات غیرمنطقی دولت، انحصارات، امضاهای طلایی، پولسازی کسری بودجه و نظام مالیاتی معیوب است.
 

باید بپذیریم انقلاب مردمی ما به اقتصاد مردمی منجر نشد

وی گفت: متأسفانه باید بپذیریم انقلاب مردمی ما به اقتصاد مردمی منجر نشد؛ علت هم این بود که آرمان‌های متعالی انقلاب مانند پیشرفت و عدالت را در ظرف دیوان‌سالاری یکصد سالانه کشور ریختیم و چنانچه رهبر انقلاب هم اشاره کردند، نمره قابل قبولی نگرفتیم. این رخداد بیش از همه محصول نبود تفکر جامع، منسجم و نظام‌مند به اقتصاد ملی است.

رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: اقتصاد مردمی، مردم‌بنیاد است و با اراده، حضور و سرمایه در فعالیت‌های مستقیم مردم تحقق پیدا می‌کند و دولت در آنها فقط نقش زمینه‌سازی، ظرفیت‌سازی و نظارت دارد. در این اقتصاد، هدف تنها کسب سود بیشتر و رشد اقتصادی به هر قیمتی نیست بلکه اقتصاد وسیله‌ای برای تحقق آرمان‌های انسانی و اخلاقی که یکی از آنها تحقق عدالت است، می‌باشد.

قالیباف ادامه داد: مجلس قوی و انقلابی یازدهم با همه توان، امکانات و ظرفیت‌های قانونی خود و با یاری خداوند متعال تلاش خواهد کرد تا بارهای بر زمین مانده انقلاب اسلامی که در رأس آن حل مشکلات و سختی‌های محرومین و مستضعفین است را از زمین بردارد و آسیب‌های اجتماعی ناشی از فقر و محرومیت را به حداقل برساند.

وی گفت: مجلس یازدهم به عنوان یک مجلس قوی و انقلابی در کنار مسائل ملی به حل مسائل محلی مردم نیز توجه دارد. اینجانب به عنوان رئیس مجلس، خود را مکلف می‌دانم که در این موضوع با حضور میدانی، پشتیبان نمایندگان باشم.

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: این امر مهم از طریق هم‌افزایی نیروهای جهادی و مردمی، متخصصان و نمایندگان بخش خصوصی، عمومی و حاکمیتی و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی با محوریت نماینده مجلس محقق خواهد شد و هدف از آن، این است که هر نماینده‌ای در حوزه انتخابیه خود به یک کنشگر فعال در حل مشکلات مردم و پاسخ به مطالبات آنها تبدیل شود و با اجرایی‌سازی قوانین از طریق نظارت هوشمند و مؤثر و هم‌افزایی ظرفیت‌ها و امکانات، معضلات حوزه انتخابیه خود را پیگیری کند. این موضوع در سطح استان و در سطح ملی با تشکیل کارگروه‌های موضوعی دنبال خواهد شد.

قالیباف در بخش دیگری از سخنرانی خود در خصوص مقوله فرهنگ، گفت: فرهنگ همیشه از مهمترین اولویت‌ها بوده اما با آن برخورد شعاری شده است. مجلس یازدهم تقویت نهاد خانواده و ترویج و تقویت فرهنگ و سبک زندگی اسلامی ایرانی را در برابر سبک زندگی غربی به عنوان اولویت اصلی خود قرار می‌دهد و اجرایی شدن سند تحول آموزش و پرورش و اصلاح و تقویت کمی و کیفی رسانه ملی را پیگیری خواهد کرد.

وی ادامه داد: همچنین تلاش خواهیم کرد با شتاب دادن به روند شکل گیری شبکه ملی اطلاعات و نظارت دقیق بر عملکرد مسئولین این حوزه، ضمن قانون مند سازی فضای مجازی، دستگاه‌های مذکور را مکلف کنیم با بهترین کیفیت ممکن خدمت زیرساختی و محتوایی در حوزه فضایی مجازی را به مردم عرضه کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه مجلس یازدهم خود را نماینده همه مردم ایران می‌داند، اظهار داشت: حتی کسانی که به هر دلیل سیاسی و یا نارضایتی از شرایط کشور به مجلس یازدهم رأی نداده‌اند، ما خود را نماینده آنها می‌دانیم و براساس نگاه بلند رهبر حکیم انقلاب معتقدیم که تمام دستگاه حاکمیتی باید مثل خورشید بدون تبعیض بر همه شهروندان ایران عزیز بتابند و به همه آنها خدمت کنند.
 

مجلس یازدهم بر سر آرمان‌های انقلاب هیچ مسامحه‌ای را نمی‌پذیرد

قالیباف تصریح کرد: مجلس یازدهم با توجه به نقشی که در جایگاه تمدن ساز انقلاب اسلامی قائل است، بر سر آرمان‌های اصلی انقلاب، هیچ مسامحه‌ای را نمی‌پذیرد و مقابله مقتدرانه در برابر دشمن خارجی به ویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی را جز اصول خود قرار می‌دهد و در مرزبندی با معاند خارجی تعارف نمی‌کند البته دایره نیروهای انقلاب را مطابق راهبرد رهبر انقلاب گسترده می‌داند و با طرد نیروهای انقلابی به دلیل اختلاف سلیقه‌های سیاسی و کارشناسی با جدیت مخالفت خواهد کرد.

وی یادآور شد: مجلس یازدهم توجه به واقعیت‌ها را در راه رسیدن به آرمان‌ها مدنظر قرار می‌دهد تا آرمان گرایی به توهم نینجامد. براساس تبیین رهبر فرزانه انقلاب، مکتب امام (ره) شامل سه بعد عدالت، معنویت و عقلانیت است و مجلس یازدهم بر این باور است که تمرکز و توجه یکسان در تمامی این ابعاد ضروری است و تأکید بر یکی از این ابعاد و بی توجهی به ابعاد دیگر، موجب انحراف جامعه و حکومت می‌شود.
 

مجلس یازدهم خود را متعهد به ادامه راه شهید سلیمانی می‌داند

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: مجلس یازدهم خود را متعهد به ادامه دادن راه شهید سلیمانی در افزایش توان محور مقاومت به عنوان راهبردی غیر قابل تغییر دانسته و حمایت از ملت فلسطین، حزب الله لبنان، گروه‌های مقاومت، حماس، جهاد اسلامی و مردم مظلوم یمن را وظیفه انقلابی و ملی خود به حساب می‌آورد و همیشه خود را کنار مردم، دولت و مرجعیت عراق و آماده هر گونه همکاری با آنها خواهد دانست.
 

مذاکره با آمریکا را بی‌حاصل می‌دانیم

قالیباف گفت: مجلس یازدهم استکبار ستیزی را هم آرمانی اعتقادی و هم منفعتی راهبردی می‌داند. مذاکره و سازش با آمریکا به عنوان محور استکبار جهانی را بی حاصل و پر ضرر ارزیابی می‌کند.

وی با بیان اینکه راهبرد ما در برخورد با آمریکای تروریست تکمیل زنجیره انتقام خون شهید سلیمانی است، اظهار داشت: کاری که با حمله بی‌سابقه به پایگاه عین الاسد شروع شد و با شکسته شدن هیبت پوشالی آمریکا در عدم توان پاسخ به اقدام جمهوری اسلامی ادامه یافت، با اخراج کامل ارتش تروریست آمریکا از منطقه، تکمیل خواهد شد.

رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: مجلس یازدهم در عین باور به درون زایی و مردم باوری، برون گرایی را نیز مدنظر قرار می‌دهد و معتقد است برون گرایی باید با تمرکز بر کشورهای منطقه به ویژه همسایگان و در کنار آنها قدرت‌های بزرگی باشد که در سختی‌ها با ما دوستی کردند و منافع راهبردی قابل توجهی با ما دارند.

قالیباف افزود: مجلس یازدهم حامی گسترش ارتباط با همه جامعه جهانی است اما اعتماد به حکومت‌هایی که در چه سابقه تاریخی خود و چه در تجربه دوران جمهوری اسلامی، کارنامه سیاهی دارند را خطای راهبردی می‌داند.
 

مجلس باید تغییر را از خود آغاز کند

وی تصریح کرد: طبیعی است که تحول در مجلس و احیای جایگاه و شأن مجلس الزام اولیه برای اقدام مؤثر در حل مسائل کشور و مشکلات مردم است. مجلس باید تغییر را از خود آغاز کند. شفاف سازی، هوشمندسازی، مردمی سازی و کارآمد سازی چهار رویکرد اصلی در تحول مجلس خواهد بود.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان تأکید کرد: مجلس یازدهم تمام تلاش خود را خواهد کرد که با استمداد از حضرت باری تعالی و تحت راهبری رهبری فرزانه انقلاب، مجلسی قوی، کارآمد و انقلابی بسازد تا با محور قراردادن حل مسائل مردم و دفاع قدرتمند از حقوق و منابع مصرح آنها در قانون اساسی در سالهای آغازین گام دوم، حرکت به سمت نظام نوین اسلامی را تسریع کند. برای ساختن تمدن نوین اسلامی باید ایرانی قوی ساخت. ایرانی که در آن تک تک مردم ایران با هر سلیقه‌ای و در هر گوشه‌ای قوی باشند.
 

اعتبارنامه منتخبان مجلس یازدهم تایید شد

 در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی گزارش شعب پانزده‌گانه درباره اعتبارنامه‌های ارجاعی منتخبان به آنان در اجرای ماده ۲۹ آئین‌نامه داخلی مجلس در دستورکار قرار گرفت و سخنگوی هر شعبه گزارش شعب را به صورت جداگانه قرائت کردند.
 
شعبه ۱
اعتبارنامه غلامرضا مرحبا از حوزه انتخابیه آستارا، رضا حاجی پور از حوزه انتخابیه آمل، حسن شجاعی علی آبادی از حوزه انتخابیه ابهر و خرمدره، محمد حسن آصفری از حوزه انتخابیه اراک، علی اکبر کریمی از حوزه انتخابیه اراک، روح الله حضرت پور از حوزه انتخابیه ارومیه، سید محمد مولوی از حوزه انتخابیه آبادان، سید مجتبی محفوظی از حوزه انتخابیه آبادان، جلیل مختار از حوزه انتخابیه آبادان، رحیم زارع از حوزه انتخابیه آباده، محمدرضا دشتی از حوزه انتخابیه اردکان، سید سلمان ذاکر از حوزه انتخابیه ارومیه، علی نیکزاد از حوزه انتخابیه اردبیل، سید کاظم موسوی از حوزه انتخابیه اردبیل، صدیف بدری از حوزه انتخابیه اردبیل، سید صادق طباطبایی نژاد از حوزه انتخابیه اردستان، قدرت الله حمزه از حوزه انتخابیه اردل، وحید جلال‌زاده از حوزه انتخابیه ارومیه تأیید شد.
 
شعبه ۲
کیومرث سرمدی از حوزه انتخابیه اسدآباد، امان الله حسین پور از حوزه انتخابیه اسفراین، امیرحسین بانکی پورفر از حوزه انتخابیه اصفهان، زهرا شیخی مبارکه از حوزه انتخابیه اصفهان، عباس مقتدایی از حوزه انتخابیه اصفهان، مهدی طغیانی از حوزه انتخابیه اصفهان، حسین میرزایی از حوزه انتخابیه اصفهان، مسلم صالحی از حوزه انتخابیه اقلید، محمد خدابخشی از حوزه انتخابیه الیگودرز، فریدون حسنوند از حوزه انتخابیه اندیمشک، احمد محرم زاده از حوزه انتخابیه اهر و هریس، سید کریم حسینی از حوزه انتخابیه اهواز و باوی، مجتبی یوسفی از حوزه انتخابیه اهواز و باوی، عبدالله ایزدپناه از حوزه انتخابیه باغملک، عبدالناصر درخشان از حوزه انتخابیه ایرانشهر، سارا فلاحی از حوزه انتخابیه ایلام، علی اکبر بسطامی از حوزه انتخابیه ایلام به اتفاق آرا تأیید شد.
 
شعبه ۳
اعتبارنامه مهدی سعادتی بیشه سری از حوزه انتخابیه بابل، علی کریمی فیروزجایی از حوزه انتخابیه بابل، علی اصغر باقرزاده از حوزه انتخابیه بابلسر و فریدون کنار، صمدالله محمدی از حوزه انتخابیه بافق و رامهرمز، سیدمحمد پاکمهر از حوزه انتخابیه بجنورد، محمد وحیدی از حوزه انتخابیه بجنورد، عباس گودرزی از حوزه انتخابیه بروجرد، فاطمه مقصودی از حوزه انتخابیه بروجرد، امیرقلی جعفری بروجنی از حوزه انتخابیه بروجن، غلامرضا نوری از حوزه انتخابیه بستان آباد، موسی غضنفرآبادی از حوزه انتخابیه بم، محمد باقری از حوزه انتخابیه بناب، احمد دنیامالی از حوزه انتخابیه بندر انزلی، منصور آرامی از حوزه انتخابیه بندرعباس و قشم، محمد آشوری تازیانی از حوزه انتخابیه بندرعباس و قشم، احمد مرادی از حوزه انتخابیه بندرعباس و قشم، احمد جباری از حوزه انتخابیه بندر لنگه، حبیب آقاجری از حوزه انتخابیه بندرماهشهر و امیدیه و روح الله عباسپور از حوزه انتخابیه بویین زهرا تأیید شد.
 
شعبه ۴
اعتبارنامه عبدالکریم جمیری از حوزه انتخابیه بوشهر، انور حبیب زاده از حوزه انتخابیه بوکان، محمد روشن فکر از حوزه انتخابیه بویراحمد، عیسی جعفری از حوزه انتخابیه بهار و کبودرآهنگ، محمدطلا مظلومی از حوزه انتخابیه بهبهان، غلامرضا شریعتی از حوزه انتخابیه بهشهر، حسین خسروی از حوزه انتخابیه بیرجند، عباس جهانگیرزاده از حوزه انتخابیه پارس آباد و بیله سوار، فرهاد بشیری از حوزه انتخابیه پاکدشت، آرش زره تن از حوزه انتخابیه پاوه، سیدحمیدرضا کاظمی از حوزه انتخابیه پلدختر، کمال حسین پور از حوزه انتخابیه پیرانشهر، رجب رحمانی از حوزه انتخابیه تاکستان، جلیل رحیمی جهان آبادی از حوزه انتخابیه تربت جام، تایباد و باخرز، محسن زنگنه از حوزه انتخابیه تربت حیدریه، سید جلیل میرمحمدی از حوزه انتخابیه تفت و میبد و سید شمس الدین حسینی از حوزه انتخابیه تنکابن تأیید شد.
 
شعبه ۵
اعتبارنامه محمدحسین فرهنگی از حوزه انتخابیه تبریز، آزادشهر و اسکو، روح الله متفکر آزاد از حوزه انتخابیه تبریز، آزادشهر و اسکو، محمدرضا میرتاج الدینی از حوزه انتخابیه تبریز، آزادشهر و اسکو، علیرضا منادی سپیدان از حوزه انتخابیه تبریز، آزادشهر و اسکو، مسعود پزشکیان از حوزه انتخابیه تبریز، آزادشهر و اسکو، احمد علیرضا بیگی از حوزه انتخابیه تبریز، آزادشهر و اسکو، محمدمهدی مفتح از حوزه انتخابیه تویسرکان، ذبیح الله اعظمی ساردویی از حوزه انتخابیه جیرفت و عنبرآباد، معین الدین سعیدی از حوزه انتخابیه چابهار، کنارک، نیکشهر، قندشهر، حسین عباس‌زاده از حوزه انتخابیه چناران و بینالود، اسماعیل حسین زهی از حوزه انتخابیه خاش، میرجاوه، نصرت آباد و کورین، سید البرز حسینی از حوزه انتخابیه خدابنده، مهرداد ویس کرمی از حوزه انتخابیه خرم آباد و چگینی، مرتضی محمودوند از حوزه انتخابیه خرم آباد و چگینی، سید لفته احمدنژاد از حوزه انتخابیه خرمشهر، سید علی نظری خانقاه از حوزه انتخابیه خلخال و کوثر، علیرضا نظری از حوزه انتخابیه خمین به تأیید رسید.
 
شعبه ۶
در ادامه جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، اعتبارنامه همه منتخبین حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس به اسامی سمیه رفیعی، عبدالحسین روح الامینی، مجتبی توانگر، غلامحسین رضوانی، عزت الله اکبری تالارپشتی، سیداحسان خاندوزی، بیژن نوباوه وطن، محمدباقر قالیباف، سیدعلی یزدی خواه، زهره سادات لاجوردی، فاطمه قاسم پور، ابوالفضل عمویی، سیدنظام الدین موسوی، زهره الهیان، احمد نادری، روح الله ایزدخواه، علی خضریان، مالک شریعتی نیاسر، سیدمحسن دهنوی، رضا تقی‌پور انوری، سیدرضا تقوی، مهدی شریفیان، الیاس نادران، سیدمصطفی آقامیرسلیم، مرتضی آقاتهرانی، اقبال شاکری، مجتبی رضاخواه، محسن پیرهادی و سیدمحمود نبویان تأیید شد.
 
شعبه ۷
اعتبارنامه محمدتقی نقدعلی از حوزه انتخابیه خمینی شهر، اکبر احمدپور از حوزه انتخابیه خواف و رشتخوار، عادل نجف زاده از حوزه انتخابیه خوی و چایپاره، محمدجواد عسکری از حوزه انتخابیه داراب و زرین دشت، علی اکبر علیزاده برمی از حوزه انتخابیه دامغان، حسن رزمیان مقدم از حوزه انتخابیه درگز، سید احمد آوایی از حوزه انتخابیه دزفول، قاسم ساعدی از حوزه انتخابیه دشت آزادگان و هویزه، ابراهیم رضایی از حوزه انتخابیه دشتستان، غلامحسین کرمی از حوزه انتخابیه دشتی و تنگستان، سید احمد رسولی نژاد از حوزه انتخابیه دماوند و فیروزکوه، حسین گودرزی از حوزه انتخابیه دورود و ازنا، ابراهیم متینیان از حوزه انتخابیه رامهرمز و رامشیر، غلامعلی کوهساری از حوزه انتخابیه رامیان و آزادشهر، حسن نوروزی از حوزه انتخابیه رباط کریم، حسن لطفی از حوزه انتخابیه رزن به اتفاق آرا تأیید شد.
 
شعبه ۸
اعتبارنامه علی آقازاده از حوزه انتخابیه رشت، محمدرضا احمدی از حوزه انتخابیه رشت، جبار کوچکی نژاد از حوزه انتخابیه رشت، حسین جلالی از حوزه انتخابیه رفسنجان و انار، مهرداد گودرزوند از حوزه انتخابیه رودبار، محمد صفری از حوزه انتخابیه رودسر، حبیب الله دهمرده از حوزه انتخابیه زابل، زهک، هیرمند، محمد سرگزی از حوزه انتخابیه زابل، زهک و هیرمند، حسینعلی شهریاری از حوزه انتخابیه زاهدان، عفت شریعتی از حوزه زرند وکوهبنان، مصطفی طاهری از حوزه انتخابیه زنجان، منصورعلی زارعی از حوزه انتخابیه ساری و میاندرود، علی بابایی از حوزه انتخابیه ساری، علی حدادی از حوزه انتخابیه ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان، محمد سبزی از حوزه انتخابیه ساوه، بهروز محبی از حوزه انتخابیه سبزوار و علی اصغر عنابستانی از حوزه انتخابیه سبزوار تأیید شد.
 
شعبه ۹
اعتبارنامه محسن علیزاده از حوزه انتخابیه سپیدان، یوسف داودی از حوزه انتخابیه سراب، ملک فاضلی از حوزه انتخابیه سراوان، عبدالعلی رحیمی مظفری از حوزه انتخابیه سروستان، بهزاد رحیمی از حوزه انتخابیه سقز و بانه، یعقوب رضازاده از حوزه انتخابیه سلماس، عباس گلرو از حوزه انتخابیه سمنان، سید جواد حسینی کیا از حوزه انتخابیه سنقر، محسن فتحی از حوزه انتخابیه سنندج، سید مهدی فرشادان از حوزه انتخابیه سنندج، شهباز حسن پور بیگلری از حوزه انتخابیه سیرجان و بردسیر، مجید ناصری نژاد از حوزه انتخابیه شادگان، محمود احمدی بیغش از حوزه انتخابیه شازند، علی اصغر خانی از حوزه انتخابیه شاهرود، حسن همتی از حوزه انتخابیه شاهین دژ و تکاب، حسینعلی حاجی دلیگانی از حوزه انتخابیه شاهین شهر، برخوار و میمه، جعفر راستی از حوزه انتخابیه شبستر، محمد کعب عمیر از حوزه انتخابیه شوش به تأیید رسید.
 
شعبه ۱۰
اعتبارنامه، سهراب گیلانی از حوزه انتخابیه شوشتر و گتوند، مصطفی رضاحسینی قطب آبادی از حوزه انتخابیه شهربابک، سمیه محمودی از حوزه انتخابیه شهررضا و دهاقان، احمد راستینه از حوزه انتخابیه شهرکرد، بن و سامان، حسین حق وردی از حوزه انتخابیه شهریار، شهرقدس و ملارد، جعفر قادری از حوزه انتخابیه شیراز، علیرضا پاک فطرت از حوزه انتخابیه شیراز، ابراهیم عزیزی از حوزه انتخابیه شیراز، روح الله نجابت از حوزه انتخابیه شیراز، علی جدی از حوزه انتخابیه شیروان، حسن محمدیاری از حوزه انتخابیه طوالش، رضوانشهر و ماسال، رحمت الله نوروزی از حوزه انتخابیه علی آباد کتول، مجید نصیرایی از حوزه انتخابیه فردوس، طبس، سرایان و بشرویه، سیداحسان قاضی زاده هاشمی از حوزه انتخابیه فریمان و سرخس، حجت الله فیروزی از حوزه انتخابیه فسا، سیدناصر موسوی لارگانی از حوزه انتخابیه فلاورجان و خلیل بهروزی فر از حوزه انتخابیه فومن و شفت تأیید شد.
 
شعبه ۱۱
اعتبار نامه، محمدمهدی فروردین از حوزه انتخابیه فیروزآباد و کارزین، کمال علیپور از حوزه انتخابیه قائمشهر و سوادکوه، کیوان مرادیان از حوزه انتخابیه قائمشهر، سلمان اسحاقی از حوزه انتخابیه قائنات، پرویز اوسطی از حوزه انتخابیه قروه، فاطمه محمدبیگی از حوزه انتخابیه قزوین، لطف‌الله سیاه‌کلی از حوزه انتخابیه قزوین، شهریار حیدری از حوزه انتخابیه قصرشیرین، سرپل‌ذهاب، مجتبی ذوالنور از حوزه انتخابیه قم، احمد امیرآبادی فراهانی از حوزه انتخابیه قم، علیرضا زاکانی از حوزه انتخابیه قم علی آذری از حوزه انتخابیه قوچان، فریدون عباسی از حوزه انتخابیه کازرون، سید جواد ساداتی‌نژاد از حوزه انتخابیه کاشان، جواد نیک‌بین از حوزه انتخابیه کاشمر و بردسکن و محمد عسگری از حوزه انتخابیه کرج نیز تأیید شد.
 
شعبه ۱۲
در ادامه جلسه علنی امروز مجلس، اعتبار نامه، محمدرضا پورابراهیمی از حوزه انتخابیه کرمان، محمدمهدی زاهدی از حوزه انتخابیه کرمان، عبدالرضا مصری از حوزه انتخابیه کرمانشاه، محمد رشیدی از حوزه انتخابیه کرمانشاه، حسین حاتمی از حوزه انتخابیه کلیبر، موسی احمدی از حوزه انتخابیه کنگان و عسلویه، علی رضایی از حوزه انتخابیه کنگاور، محمدرضا مبلغی از حوزه انتخابیه کوهدشت، سید محمد موحد از حوزه انتخابیه کهگیلویه و بهمئی، منصور شکراللهی از حوزه انتخابیه کهنوج، غلامرضا منتظری از حوزه انتخابیه گرگان و آق‌قلا، رمضانعلی سنگدوینی از حوزه انتخابیه گرگان، اردشیر مطهری از حوزه انتخابیه گرمسار، ولی اسماعیلی از حوزه انتخابیه گرمی، سید مسعود خاتمی از حوزه انتخابیه گلپایگان، محمد صفایی از حوزه انتخابیه گناباد و شادمهر از حوزه انتخابیه گنبدکاووس تأیید شد.
 
شعبه ۱۳
اعتبار نامه، شیوا قاسمی‌پور از حوزه انتخابیه مریوان، معصومه پاشایی از حوزه انتخابیه مرند، پروین صالحی از حوزه انتخابیه مبارکه، پرویز محمدی‌نژاد از حوزه انتخابیه لنگرود، رسول فرخی از حوزه انتخابیه لاهیجان، امیرحسین موسوی از حوزه انتخابیه لامرد، حسین حسین‌زاده از حوزه انتخابیه لارستان، حسین بامیری از حوزه انتخابیه لردگان، سید مرتضی خاتمی از حوزه انتخابیه ماهنشان، علیرضا سلیمی از حوزه انتخابیه محلات، محمد علیپور از حوزه انتخابیه ماکو و چالدران، علی علیزاده از حوزه انتخابیه مراغه و عجبشیر، جلال رشیدی از حوزه انتخابیه مرودشت، علیرضا ورناصری از حوزه انتخابیه مسجدسلیمان، محمود عباس‌زاده از حوزه انتخابیه مشکین‌شهر، احد آزادیخواه از حوزه انتخابیه ملایر و هادی بیگی‌نژاد از حوزه انتخابیه ملایر تأیید شد.
 
شعبه ۱۴
به گزارش خبرگزاری مهر، اعتبارنامه سیدعلی موسوی ملکان، جواد کریمی قدوسی مشهد، فاطمه رحمانی مشهد، سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی مشهد، نصرالله پژمانفر مشهد و کلات، محمدحسین حسین زاده مشهد، مجیدانصاری ممسنی و رستم، جلال محمودزاده مهاباد، محمدرضا صباغیان مهریز، محمدمهدی عیسی زاده میاندواب، مهدی اسماعیلی میانه، حسین رئیسی میناب، رضا آریان پور نوردشت، الهام آزاد نائین، ابوالفضل ابوترابی نجف آباد، رحمت الله فیروزی نطنز و علی زنجانی نقده تأیید شد.
 
شعبه ۱۵
اعتبارنامه، ولی الله فرزانه نور و محمود آباد، محمد علی محسنی بندپی نوشهر و چالوس، علیرضا شهبازی نهاوند، مصطفی نخعی مهبندان، فرهاد طهماسبی نی ریز- استهبان و بختگان، احسان ارکانی نیشابور و فیروزه، هاجر چرانانی نیشابور، حسین نوش آبادی ورامین، اله وردی دهقانی ورزقان، سید حمزه امینی هشترود، حمیدرضا حاج بابایی همدان، محمد صالح جوکار یزد، شارلی انزیه تکیه مسیحیان آشوری و کلدانی، روبرت بیگلریان مسیحیان جنوب ایران، آرا شاهوردیان مسیحیان شمال ایران و اسفندیار اختیاری زرتشتیان و همایون صامت کلیمیان هم تأیید شد.

به گزارش مهر، اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون نماینده مردم گچساران در شعبه دوازدهم بررسی شده بود اما جزو اعتبارنامه‌هایی که تصویب شد، قرائت نشد. روز گذشته اعلام شده بود تعدادی از نمایندگان نسبت به اعتبارنامه تاجگردون اعتراض کرده‌اند.

گفتنی است، پس از قرائت گزارش تک تک شعب در صحن علنی درباره تأیید اعتبارنامه‌ها، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی تصویب اعتبارنامه منتخبان در صحن علنی را اعلام کرد و بدین ترتیب کار این نمایندگان رسمیت یافت.
 

تکلیف ۳ منتخبی که اعتبارنامه‌شان تایید نشد

با بیان این‌که اعتبارنامه قریب به اتفاق نمایندگان به تصویب رسیده، اظهار کرد: در مورد اعتبارنامه‌هایی که تصویب نشده، شعب اعتراضات را بررسی می‌کند اگر اعتبارنامه در شعبه به تصویب رسید به صحن علنی مجلس می‌آید و تایید آن در صحن اعلام می‌شود و در صورتی که اعتبارنامه در شعبه رد شود به کمیسیون تحقیق ارجاع خواهد شد. این کمیسیون هم ۱۵ روز فرصت بررسی دارد و نتیجه را به شعبه اعلام می‌کند.

وی با بیان این‌که طبق اصلاح آیین‌نامه، مجلس از همان روز اول رسمیت داشته، تصریح کرد: برهمین اساس انتخابات هیات رییسه برگزار شد و در واقع بعد از تایید نمایندگان هم می‌توانند رای بدهند و هم می‌توانند به عنوان مثال برای هیات رییسه کاندیدا شوند.

سخنگوی هیات رییسه مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به جلسه روز گذشته هیات رییسه اظهار کرد: کمیسیون تدوین آیین‌نامه گفت در این جلسه مقرر شد در نحوه‌ی امتیازبندی کمیسیون‌ها تغییراتی اعمال شود.

به گزارش ایسنا، در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی اعتبارنامه نمایندگان تایید شد و تنها تایید اعتبارنامه سه منتخب سید کاظم دلخوش، غلامرضا تاج‌گردون و حسین محمدصالحی از سوی شعب اعلام نشد


منبع:
1. مهر / الگوی مدیریتی دستگاه‌های اجرایی آشفته و ناکارآمد است
2. مهر / اعتبارنامه منتخبان مجلس یازدهم تایید شد
3. ایسنا / تکلیف ۳ منتخبی که اعتبارنامه‌شان تایید نشد


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
اخبار مرتبط
موارد بیشتر برای شما
رستوران و کافه نزدیک هتل لیلیوم کیش
رستوران و کافه نزدیک هتل لیلیوم کیش
فراخوان شصت و سومین سال جایزه (نخبگانی) سال 1404
فراخوان شصت و سومین سال جایزه (نخبگانی) سال 1404
حمله هوایی ارتش اسرائیل به یک خودرو در غزه
play_arrow
حمله هوایی ارتش اسرائیل به یک خودرو در غزه
رهبر انقلاب: روزی بخواهیم اقدام بکنیم احتیاجی به نیروی نیابتی نداریم
play_arrow
رهبر انقلاب: روزی بخواهیم اقدام بکنیم احتیاجی به نیروی نیابتی نداریم
رهبر انقلاب: فردای منطقه به لطف الهی از امروز بهتر خواهد بود
play_arrow
رهبر انقلاب: فردای منطقه به لطف الهی از امروز بهتر خواهد بود
نقشه شوم آمریکا برای جهان به روایت رهبر انقلاب
play_arrow
نقشه شوم آمریکا برای جهان به روایت رهبر انقلاب
پزشکیان: حضور زنان در آینده کشور مؤثر تر از من است که اینجا ایستاده‌ام
play_arrow
پزشکیان: حضور زنان در آینده کشور مؤثر تر از من است که اینجا ایستاده‌ام
اهدای جوایز به زنان موفق در مراسم آیین تجلیل از مقام زن
play_arrow
اهدای جوایز به زنان موفق در مراسم آیین تجلیل از مقام زن
رهبر انقلاب: مداحی یک رسانه تمام عیار است
play_arrow
رهبر انقلاب: مداحی یک رسانه تمام عیار است
رهبر انقلاب: مهم‌ترین کار حضرت زهرا(س) تبیین بود
play_arrow
رهبر انقلاب: مهم‌ترین کار حضرت زهرا(س) تبیین بود
سرود جمعی با اجرای نوشه‌ور در حسینیه امام خمینی(ره)
play_arrow
سرود جمعی با اجرای نوشه‌ور در حسینیه امام خمینی(ره)
مدیحه سرایی احمد واعظی در محضر رهبر انقلاب
play_arrow
مدیحه سرایی احمد واعظی در محضر رهبر انقلاب
مداحی اتابک عبداللهی به زبان آذری در حسینیه امام خمینی
play_arrow
مداحی اتابک عبداللهی به زبان آذری در حسینیه امام خمینی
مداحی مهدی ترکاشوند به زبان لری در محضر رهبر انقلاب
play_arrow
مداحی مهدی ترکاشوند به زبان لری در محضر رهبر انقلاب
خطر تخریب یکی از بزرگترین مساجد دوران قاجار
play_arrow
خطر تخریب یکی از بزرگترین مساجد دوران قاجار