کرونا در جهان | آمار قربانیان کرونا به مرز هفتصد هزار نفر نزدیک می شود / افزایش نگران کننده شمار مبتلایان به کرونا در اروپا

شمار مبتلایان و قربانیان کروناویروس در جهان همچنان رو به افزایش است و براساس آخرین آمارها، شمار قربانیان بیماری کووید-۱۹ تاکنون به ۶۹۲ هزار و ۸۰۹ نفر رسیده است.با شیوع دوباره کرونا در جهانافزایش نگران کننده مبتلایان کرونا در اروپا و احتمال قرنطینه شدن لندن وجود دارد
دوشنبه، 13 مرداد 1399
تخمین زمان مطالعه:
پدیدآورنده: فاطمه سمیع زاده
موارد بیشتر برای شما
کرونا در جهان | آمار قربانیان کرونا به مرز هفتصد هزار نفر نزدیک می شود / افزایش نگران کننده شمار مبتلایان به کرونا در اروپا
به گزارش راسخون، تازه‌ترین آمارها حاکی از آن است که شمار مبتلایان کروناویروس جدید در جهان تاکنون به ۱۸ میلیون و ۲۳۶ هزار و ۷۲ نفر رسیده و مرگ ۶۹۲ هزار و ۸۰۹ نفر در اثر این بیماری نیز تأیید شده است.

روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

همچنین بنابر تازه‌ترین آمارها ۱۱ میلیون و ۴۴۵ هزار و ۹۸۲ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ بهبود یافته‌اند.

از میان شش میلیون و ۹۷ هزار و ۲۸۱ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان، ۹۹ درصد موارد یعنی شش میلیون و ۳۱ هزار و ۵۲۷ نفر وضعیت خفیف داشته‌اند و تنها ۶۵ هزار و ۷۵۴ مورد معادل یک درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.

همچنین از ۱۲ میلیون و ۱۳۸ هزار و ۷۹۱ پرونده مختومه بیماران مبتلا به کرونا، ۱۱ میلیون و ۴۴۵ هزار و ۹۸۲ نفر معادل ۹۴ درصد از موارد بهبود یافته و ۶۹۲ هزار و ۸۰۹ نفر معادل شش درصد از موارد جان خود را از دست داده‌اند.

آمریکا همچنان درصدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است.

از سوی دیگر برزیل و هند به لحاظ تعداد مبتلایان به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم جای گرفتند و برزیل، مکزیک و انگلیس نیز پس از آمریکا به ترتیب بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص داده‌اند.

آمارها نشان می‌دهد که مکزیک و انگلیس به لحاظ شمار قربانیان کووید-۱۹ با اختلاف کمی نسبت به هم، یکدیگر را تعقیب می‌کنند که در حال حاضر مکزیک از این نظر از انگلیس سبقت گرفته است.

بنا بر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنا بر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا صبح امروز (دوشنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

 ۱. آمریکا چهار میلیون و ۸۱۳ هزار و ۶۴۷ مبتلا، ۱۵۸ هزار و ۳۶۵ قربانی

 ۲. برزیل دو میلیون و ۷۳۳ هزار و ۶۷۷ مبتلا، ۹۴ هزار و ۱۳۰ قربانی

 ۳. هند یک میلیون و ۸۰۵ هزار و ۸۳۸ مبتلا،  ۳۸ هزار و ۱۷۶ قربانی

 ۴. روسیه ۸۵۰ هزار و ۸۷۰ مبتلا،  ۱۴ هزار و ۱۲۸ قربانی

 ۵. آفریقای جنوبی ۵۱۱ هزار و ۴۸۵ مبتلا، ۸۳۶۶ قربانی

 ۶. مکزیک ۴۳۹ هزار و ۴۶ مبتلا، ۴۷ هزار و ۷۴۶ قربانی

 ۷. پرو ۴۲۸ هزار و ۸۵۰ مبتلا، ۱۹ هزار و ۶۱۴ قربانی

۸. شیلی ۳۵۹ هزار و ۷۳۱ مبتلا، ۹۶۰۸ قربانی

۹. اسپانیا ۳۳۵ هزار و ۶۰۲ مبتلا، ۲۸ هزار و ۴۴۵ قربانی

۱۰. کلمبیا ۳۱۷ هزار و ۶۵۱ مبتلا، ۱۰ هزار و ۶۵۰ قربانی

سپس کشورهای ایران با ۳۰۹ هزار و ۴۳۷ مبتلا، انگلیس با ۳۰۴ هزار و ۶۹۵ مبتلا، پاکستان با ۲۷۹ هزار و ۶۹۸ مبتلا، عربستان سعودی با ۲۷۸ هزار و ۸۳۵ مبتلا، ایتالیا با ۲۴۸ هزار و ۷۰ مبتلا، بنگلادش با ۲۴۰ هزار و ۷۴۶ مبتلا، ترکیه با ۲۳۲ هزار و ۸۵۶ مبتلا، آلمان با ۲۱۱ هزار و ۴۶۲ هزار مبتلا، آرژانتین با ۲۰۱ هزار و ۹۱۹ مبتلا، فرانسه با ۱۸۷ هزار و ۹۱۹ مبتلا، عراق با ۱۲۹ هزار و ۱۵۱ مبتلا، کانادا با ۱۱۶ هزار و ۸۸۴ مبتلا، اندونزی با ۱۱۱ هزار و ۴۵۵ مبتلا، قطر با ۱۱۱ هزار و ۱۰۷ مبتلا، فیلیپین با ۱۰۳ هزار و ۱۸۵ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

پس از آن مصر با ۹۴ هزار و ۴۸۳ مبتلا، قزاقستان با ۹۲ هزار و ۶۶۲ مبتلا، اکوادور با ۸۶ هزار و ۲۳۲ مبتلا، چین با ۸۴ هزار و ۴۲۸ مبتلا، سوئد با ۸۰ هزار و ۴۲۲ مبتلا، بولیوی با ۸۰ هزار و ۱۵۳ مبتلا، عمان با ۷۹ هزار و ۱۵۹ مبتلا، سرزمین‌های اشغالی با ۷۲ هزار و ۸۱۵ مبتلا، جمهوری دومینیکن با ۷۲ هزار و ۲۴۳ مبتلا، اوکراین با ۷۲ هزار و ۱۶۸ مبتلا، بلژیک با ۶۹ هزار و ۸۴۹ مبتلا، بلاروس با ۶۸ هزار و ۶۷ مبتلا، کویت با ۶۷ هزار و ۹۱۱ مبتلا، پاناما با ۶۷ هزار و ۴۵۳ مبتلا، امارات متحده عربی با ۶۰ هزار و ۹۹۹ مبتلا، هلند با ۵۵ هزار و ۹۸ مبتلا، رومانی با ۵۳ هزار و ۱۸۶ مبتلا، سنگاپور با ۵۲ هزار و ۸۲۵ مبتلا، پرتغال با ۵۱ هزار و ۴۶۳ مبتلا و گواتمالا با ۵۱ هزار و ۳۰۶ مبتلا بیش از ۵۰ هزار مورد ابتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.

همچنین کشورهای لهستان، نیجریه، هندوراس، بحرین، ارمنستان، افغانستان، قرقیزستان، غنا، سوئیس، ژاپن، آذربایجان، الجزایر، ایرلند، صربستان، مولداوی، ازبکستان، مراکش، اتریش، کنیا، نپال و ونزوئلا تاکنون بیش از ۲۰ هزار مبتلا را ثبت کرده‌اند.
 

شمار تلفات کرونا در آمریکا از ۱۵۸ هزار نفر هم گذشت

آخرین آمارها نشان می دهد که مبتلایان به کرونا در آمریکا به ۴ میلیون و ۷۸۳ هزار و ۷۵۷ رسیده است.

وبگاه وُرلد میترز که آمار قربانیان و مبتلایان به کرونا در جهان درباره آمریکا نوشت که شمار قربانیان ویروس کرونا (کووید ۱۹) در آمریکا با افزایش قابل توجهی در شبانه روز گذشته از مرز ۱۵۸ هزار نفر هم فراتر رفته است.
کرونا در جهان | آمار قربانیان کرونا به مرز هفتصد هزار نفر نزدیک می شود / افزایش نگران کننده شمار مبتلایان به کرونا در اروپا

وبگاه وُرلد میترز در این خصوص اعلام کرد: آخرین شمار مبتلایان به این ویروس ۴ میلیون و ۷۸۳ هزار و ۷۵۷ نفر و تعداد قربانیان نیز به ۱۵۸ هزا و ۹۴ تَن افزایش یافته است.

بر اساس اعلام خبرگزاری آناتولی، آمریکا با این آمار در صدر فهرست کشورهای دارای بیشترین تعداد مبتلایان و قربانیان کرونا در جهان قرار دارد.

یک پیش بینی جدید نشان می دهد که شمار قربانیان بیماری کووید-۱۹ در ایالات متحده تا ۲۲اُم آگوست به ۱۷۳،۰۰۰ نفر بالغ می شود که این نشاندهنده مرگ دستکم یکهزار نفر در هر روز ظرف ۳۰ روز آینده است.

به نقل از سی اِن اِن، «مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا» (CDC) در یک پیش بینی جدید اعلام کرد که ظرف سی روز آینده روزانه تقریباً یکهزار نفر در آمریکا بر اثر ابتلا به بیماری کووید -۱۹ جان خود را از دست می دهند.

در همین ارتباط، دکتر «دبورا بیرکس» هماهنگ کننده تیم مقابله با ویروس کرونا در کاخ سفید روز یکشنبه به خبرگزاری سی اِن اِن گفت: «آنچه ما امروز شاهد آن هستیم، وضعیتی متفاوت با شرایط حاکم در ماههای مارس و آوریل است. این [بیماری کووید -۱۹] به طور فوق العاده ای شیوع یافته است».

لازم به ذکر است که طبق آمار اعلامی در وبگاه وردُمیترز، از مجموع ۱۸،۱۹۴،۳۴۳ فرد مبتلا به کووید -۱۹ در سرتاسر جهان حدود ۴،۸۰۹،۴۶۶ فرد مبتلا مربوط به کشور ایالات متحده است. شمار کل قربانیان این بیماری ویروسی در آمریکا نیز از رقم ۱۵۸،۰۰۰ نفر فراتر رفته است.
 

افزایش نگران کننده شمار مبتلایان به کرونا در اروپا و احتمال قرنطینه لندن

شبکه خبری یورو نیوز روز یکشنبه در گزارشی با اشاره به افزایش مبتلایان به ویروس کرونا در بخش هایی از قاره اروپا اعلام کرد: در روزهای اخیر شمار مبتلایان جدید کووید-۱۹ در اسپانیا ، فرانسه، سوئیس حتی بخش‌هایی از بریتانیا نیز افزایش یافته و احتمال قرنطینه لندن دور از انتظار نیست.

 
کرونا در جهان | آمار قربانیان کرونا به مرز هفتصد هزار نفر نزدیک می شود / افزایش نگران کننده شمار مبتلایان به کرونا در اروپا

تارنمای شبکه خبری یورو نیوز در گزارشی نوشت: در روزهای اخیر شمار مبتلایان جدید کووید-۱۹ در اسپانیا افزایش یافته و متوسط ابتلای روزانه در این کشور در هفته گذشته به بالای ۲ هزار مورد رسیده  اما تنها اسپانیا نیست که با افزایش موارد ابتلا روبرو شده بلکه فرانسه، سوئیس حتی بخش‌هایی از بریتانیا نیز از افزایش شمار مبتلایان خبر داده‌اند.

مارتین آکرمان، رئیس جدید کارگروه ویروس کرونا در سوئیس تاکید کرد برای اینکه در آینده نیاز به اقدامات سخت‌گیرانه‌تر نباشد باید از هم اکنون محدودیت‌هایی را اجرایی کرد.

میانگین شمار مبتلایان به ویروس کرونا در سوئیس این روزها به ۲۰۰ مورد در روز رسیده است در حالیکه این آمار در ماه ژوئن به طور میانگین ۳۵ مورد ابتلای جدید در روز بود.

آکرمان تاکید کرد که سوئیس در آستانه افزایش چشمگیر در موارد ابتلا به کووید-۱۹ قرار دارد.

سوئیس در ماه مارس (اسفند/ فروردین) قرنطینه جزیی را اجرایی کرد و فروشگاه‌ها، کافه‌ها و رستوران‌ها بسته شدند. با این حال تاکنون ۳۵ هزار نفر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و هزار و ۷۰۷ نفر در این کشور ۸.۶ میلیون نفری جان خود را به خاطر ابتلا به کووید-۱۹ از دست دادند.

رئیس جدید کارگروه ویروس کرونا در سوئیس همچنین خواستار اجباری شدن استفاده از ماسک در فضاهای بسته شد. در حال حاضر استفاده از ماسک تنها در وسایل نقلیه عمومی و برخی تجمع‌های سیاسی اجباری است.
 

زمزمه‌ قرنطینه مجدد لندن

همزمان برخی از رسانه‌های بریتانیا اعلام کردند که بوریس جانسون، نخست وزیر این کشور در حال تصمیم‌گیری برای قرنطینه لندن است. روزنامه‌های ساندی تلگراف و ساندی تایمز نوشتند که نخست وزیر دستور داده است در صورت افزایش چشمگیر شمار مبتلایان به کووید-۱۹ آمادگی‌های لازم ایجاد شود.

با این حال "رابرت جنریک"، وزیر مسکن، اجتماعات و دولت محلی بریتانیا اعلام کرد که از طرحی برای قرنطینه لندن اطلاع ندارد اما بریتانیا از همه گزینه‌ها برای مقابله با شیوع ویروس کرونا استفاده می‌کند.

وی در عین حال ایجاد محدودیت در برخی از مناطق را دور از ذهن عنوان نکرد: «در مناطق خاص محدودیت اعمال می‌شود و این برای افرادی که آنجا زندگی می‌کنند دشوار خواهد بود اما آزادی‌های بیشتری را برای سایر نقاط کشور فراهم می‌کند.»

صادق خان، شهردار لندن نیز روز جمعه ( ۳۱ ژوئیه ) در توئیتی نوشت: «همه ما هنوز با تهدید کووید-۱۹ زندگی می‌کنیم. بسیار مهم است که همه توصیه‌های بهداشتی را برای جلوگیری از افزایش موارد ابتلا پیگیری کنیم و محدودیت‌های جدید در لندن اعمال شود.»
 

محدودیت‌های سفر به برخی از مناطق اروپا

از سوی دیگر برخی کشورهای اروپایی برای اینکه افزایش شمار مبتلایان کووید-۱۹ به کشور آن‌ها سرایت نکند، محدودیت‌های ترددی به کشورهای اروپایی دارای آمار بالای کرونا اعمال کرده‌اند.

بلژیک روز شنبه فهرست کشورهایی که سفر توریستی به آن‌ها در محدوده اروپا ممنوع است به روز و گسترده‌تر کرد. در این فهرست سفر به برخی از شهرها در اسپانیا مانند بارسلون، یا ژنو در سوئیس و برخی نقاط در فرانسه ممنوع است. البته چند شهر از بلغارستان و رومانی و بریتانیا نیز در این فهرست جای گرفته‌اند.

اسپانیا که بار دیگر درگیر افزایش شمار مبتلایان به ویروس کرونا شده با مشکلی دیگری نیز روبرو است: برخی از کشورهای اروپایی محدودیت‌های سفر به این کشور وضع کرده‌اند یا به شهروندان خود هشدار داده‌اند که به مناطق آلوده اسپانیا سفر نکنند و اگر سفر کردند باید قرنطینه شوند.
 

اوج گیری دوباره ابتلا به کرونا در ژاپن

مقامات بهداشتی ژاپن روز دوشنبه اعلام کردند برای پنجمین روز متوالی شمار مبتلایان شناسایی شده به ویروس کرونا در این کشور از مرز هزار نفر گذشته است که نشان می دهد ابتلا به این ویروس دوباره اوج گرفته است.
 
کرونا در جهان | آمار قربانیان کرونا به مرز هفتصد هزار نفر نزدیک می شود / افزایش نگران کننده شمار مبتلایان به کرونا در اروپا

گزارش حاکی است روز شنبه نیز در ژاپن یک هزار و ۴۳۲ تن و در توکیو هم تعداد بی سابقه ۴۷۲ مورد جدید ابتلا به کرونا گزارش شده است.

در حال حاضر میزان کل ابتلا به کرونا در ژاپن به ۳۹ هزار و ۹۶۹ نفر رسیده است که از این تعداد ۱۳ هزار و ۴۵۵ تن در توکیو هستند.

در پی افزایش شمار مبتلایان به کرونا در توکیو ژاپن،  مقامات این شهر تصمیم به کوتاه شدن ساعات کاری برخی از مشاغل گرفتند.

پیش از این به دلیل شیوع ویروس کرونا در ژاپن، المپیک ۲۰۲۰ توکیو به مدت یک سال به تاخیر افتاد اوج گیری مجدد این ویروس در ژاپن، بار دیگر احتمال تعویق یا لغو المپیک را مطرح کرده است.


منبع:
1.ایسنا / نزدیک به ۷۰۰ هزار قربانی کرونا در جهان/ مبتلایانِ آمریکا در مرز ۵ میلیون نفر
2.ایرنا / افزایش نگران کننده شمار مبتلایان به کرونا در اروپا و احتمال قرنطینه لندن
3.مهر / شمار تلفات کرونا در آمریکا از ۱۵۸ هزار نفر هم گذشت
4.آخرین خبر / اوج گیری دوباره ابتلا به کرونا در ژاپن
5.آخرین خبر / پیش بینی مرگ 19هزار آمریکایی در عرض ۲۰ روز آینده


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.