سردار احمد روزبهاني روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران

رييس پليس امنيت اخلاقي ناجا با اعلام اجراي طرح «امنيت اخلاقي در شركتهاي خصوصي» از نيمه دوم ارديبهشت ماه امسال، به تشريح چگونگي اين طرح پرداخت.
شنبه، 14 ارديبهشت 1387
تخمین زمان مطالعه: 6 دقیقه
موارد بیشتر برای شما
سردار احمد روزبهاني روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران
  سردار احمد روزبهاني روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران گفت: اين طرح بر اساس گزارشات رسيده مردمي و انجام عمليات اطلاعاتي توسط پليس انجام مي‌شود و بنا نيست ماموران پليس به تمام ساختمانهاي شركتهاي خصوصي سربزنند.
وي افزود: درحال حاضر گزارشهاي بسياري از وجود چنين شركتهاي خصوصي كه موارد اخلاقي و امنيتي را رعايت نكرده‌اند، به ما رسيده و بسياري از آنها تا كنون شناسايي شده‌اند.
رييس پليس امنيت اخلاقي ناجا با بيان اين كه نيروي انتظامي در بحث امنيت اخلاقي تا زماني كه نياز باشد در چارچوب قانون دخالت خواهد كرد، در مورد هماهنگي انجام شده با دستگاه قضايي در خصوص اجراي اين طرح گفت: در برخورد با جرايم مشهود، لازم نيست با قوه قضاييه هماهنگي انجام شود و قانون اختياراتي را به نيروي انتظامي داده است.
وي درعين حال تصريح كرد: نيروي انتظامي تا كنون در اجراي هر طرح، هماهنگي‌هاي لازم را با مسوولان ذيربط داشته است.
چهارديواري به نام شركت، باز و تبديل به لانه فساد شده است
سردار روزبهاني اجراي اين طرح را يك هشدار براي شركتهايي دانست كه خلاف عرف ، شرع و قانون فعاليت مي‌كنند و اظهار كرد: در مواردي مشاهده شده كه يك چهارديواري به نام شركت، باز و تبديل به لانه فساد، مكاني براي ارتباطات نامشروع، خريد و فروشهاي غيرقانوني و غيرمجازشده و زماني كه داخل شركت مي‌شويم، به نظر مي‌رسد اين شركت، شركتي در خارج از كشور است و قانون اين كشور، شامل اين مكان نمي‌شود؛ بطوريكه در بعضي از شركتها، خانمها اصلا روسري سرشان نيست و لباس مبتذلي بر تن دارند. همچنين ارتباطاتي كه با همكارانشان برقرار مي‌كنند، بر خلاف قانون، شرع و عرف است. بايد گفت اين شركتها، خانه‌هاي خصوصي نيستند و نظارت بر اين شركتها، وظيفه نيروي انتظامي است.
برخي زنان در شركتهاي خصوصي پول لوازم آرايش و لباس خود را از كارفرمايان مي‌گيرند
سردار روزبهاني با طرح اين سؤال كه چرا بايد در كشور جمهوري اسلامي، گزارش دهند كه يك شركت، بيش از تعداد انگشتان دست، دختران را به فساد كشيده است؟ اظهار كرد: متاسفانه زناني كه نيازمند شغل هستند، با مراجعه به بعضي از اين شركتهاي خصوصي، با كسب درآمد ناچيز به صورت ماهانه، پول لوازم آرايش و لباس خود را از كارفرمايان، به منظور رسيدن به اهداف ناسالم اين افراد دريافت مي‌كنند.
وي در پاسخ به اين كه اگر شركتي در صورت مراجعه پليس درب را به روي ماموران باز نكرد ، پليس چه برخورد خواهد كرد؟ گفت: نيروي انتظامي با طي كردن مراحل قانوني كه مدت زمان زيادي نخواهد داشت، با هماهنگي‌هاي تلفني با مراجع قضايي وارد عمل خواهد شد.
به گزارش ايسنا، رييس پليس امنيت اخلاقي ناجا افزود: تمام شركتهاي تجاري ـ خدماتي و ... در ايران، بايد تابع قوانين و مقررات اين كشور باشند و پليس نيز با هر يك از اين شركتها حتي اگر خارجي باشند، بر اساس قانون عمل كرده و نسبت به جرم انجام شده آنها، برخورد متناسب خواهد داشت.
به اعتقاد سردار روزبهاني، اجراي اين طرح باعث تامين امنيت براي شركتهايي است كه در چارچوب قانون به فعاليت مي‌پردازد.
طرح در سراسر كشور هم اجرا مي‌شود
وظيفه دادستاني كل كشور به پليس واگذار شد
وي درباره برخورد با شركتهاي متخلف همچنين توضيح داد: برخورد پليس با شركتها، برخوردي نرم خواهد بود؛ اما ماموران، با كساني كه در برابر آنها، مقاومت غيرقانوني داشته باشند، برخورد شديدتري خواهد كرد.
سردار روزبهاني با بيان اين كه اين طرح ابتدا در تهران و در ادامه، به صورت سراسري در كشور اجرا مي‌شود، تأكيد كرد: تا زماني كه احساس كنيم براي ايجاد امنيت كامل، نياز به اجراي طرح‌هاي ويژه است، در موضوعات مختلف وارد خواهيم شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران، رييس پليس امنيت اخلاقي ناجا، با تشريح آيين‌نامه نظارت بر اماكن عمومي»، درباره تفويض اختيار برخورد با تخلفات عمومي به پليس، بيان كرد: به استناد تبصره ذيل ماده دو آيين‌نامه نظارت بر اماكن عمومي شركتهاي خصوصي از نظر انتظامي و كنترلي مشمول اين آيين‌نامه قرار گرفته‌اند.
وي ادامه داد: با توجه به اين كه برخي از افراد سودجو و فاسد با تاسيس شركت اقدام به اعمال خلاف شرع، مخل امنيت و خطرناك مي‌كنند، بند 5 اصل 156 قانون اساسي، كنترل و نظارت بر اين گونه محيطها از جمله اقدام مناسب براي پيشگيري از وقوع جرايم را بر عهده قوه قضاييه گذاشته كه اين وظيفه از سوي رياست قوه قضاييه به دادستاني كل كشور محول شد و از طريق دادستاني كل كشور، اين وظيفه به پليس تفويض شده است.
به گزارش ايسنا، سردار روزبهاني در ادامه اين نشست در پاسخ به سؤال خبرنگاري، مبني بر اين كه «به گفته برخي جامعه‌شناسان، اجراي طرحهاي امنيتي در كشور، مي‌تواند موجب به عمق رفتن جرايم از سطح جامعه ‌شود، آيا شما مخالف اين نظر هستيد؟» گفت: ممكن است در مواردي چنين اتفاقي بيفتد اما اين نكته راهم بايد در نظر داشت كه تعداد جرايم در مدت اجراي طرح‌ها كاهش يافته و بطور مثال، كشفيات مشروبات الكلي، بيشتر و قيمت اين مشروبات در جامعه بالا رفته كه نشان دهنده كم شدن اين كالا در جامعه است.
وي افزود: با پيچيده‌تر شدن جرايم در جامعه، فعاليتهاي اطلاعاتي پليس نيز براي پيشگيري از ايجاد زمينه جرم، پيچيده‌تر مي‌شود كه مي‌توان در اين رابطه به فعاليتهاي مبارزه با باندهاي فساد توسط پليس اشاره كرد.
رييس پليس امنيت اخلاقي ناجا، درباره موضوع بازرسي از ساكهاي خريد زنان در برخي نقاط توسط ماموران گشت ارشاد گفت: با كدام سند اين موضوع مطرح مي‌شود؟ هرچند بعضي هم گفته‌اند ما شنيده‌ايم كه مردم را ماموران به صف كرده‌اند تا آنها را بازرسي كنند؟ درحاليكه ما ايراني هستيم و سرمان، زير حرف زور نمي‌رود. اگر پليس بيايد و بخواهد شما را به صف كند، آيا شما اين كار را انجام مي دهيد؟
وي ادامه داد: هيچ شكايتي در خصوص بازرسي از مردم به «197» و يا مركز فوريتهاي پليسي «110» در اين خصوص گزارش نشده است.
سردار روزبهاني با بيان اين كه مردم از اجراي طرح ارتقاي امنيت اجتماعي حمايت كرده‌اند، گفت: اين حمايت باعث دلگرمي ماست. 


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.