ديدار اعضاي هيات رييسه مجلس با آيت‌الله‌العظمي مكارم شيرازي

به اين منظور نياز بود آيين‌نامه مجلس را تغيير دهيم كه اين كار انجام شد كه به نظر مي‌رسد با اين تغييرات زمان مجلس در بحث‌ها كوتاه‌تر و دقيق‌تر مي‌شود و ساز و كارهاي نظارتي مجلس نيز دقيق‌تر مي‌شود. لاريجاني اين اقدام را كمكي براي توانمندي نظام براي بهتر كار كردن و قانوني‌تر عمل كردن توصيف كرد و گفت: دغدغه‌اي كه در مجلس داريم اين است كه همه امور براساس مسايل قانوني پيش برود و اگر گاهي اصطكاكاتي به وجود مي‌آيد، روي همين موضوع است نه حب و بغض. ..
دوشنبه، 25 آذر 1387
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
ديدار اعضاي هيات رييسه مجلس با آيت‌الله‌العظمي مكارم شيرازي
  
رييس و اعضاي هيات رييسه مجلس شوراي اسلامي صبح امروز با حضرت آيت‌الله العظمي مكارم شيرازي ديدار كردند.
 
 در ابتداي اين ديدار دكتر علي لاريجاني با ارايه گزارشي از فعاليت‌هاي مجلس، هيات‌رييسه و كميسيون‌هاي مجلس گفت: تلاش كرديم در مجلس فضاي خوبي به وجود آوريم تا كشمكش‌هاي سياسي جاي خود را به كار تخصصي و كارشناسي بدهد.
 
وي با بيان اين‌كه در ميان نمايندگان مجلس براي امر تقنين و نظارت همدلي وجود دارد، افزود: دوستان ما سعي دارند آنچه از مفاهيم اسلامي فهم درستي دارند و از آرمان‌هاي انقلاب، از طريق كميسيون‌هاي مجلس دفاع كنند.
 
رييس مجلس شوراي اسلامي با بيان اين‌كه دغدغه ما اين بود كه مجلس به عنوان يك ركن مهم مردم سالاري ديني بتواند يك استراتژي مدون در جهت تقنين و نظارت بر حسن اجراي امور داشته باشد، گفت: به همين منظور تلاش شد در ابتداي كار استراتژي مجلس هشتم تدوين شود كه با همكاري دوستان اين كار انجام شد.
 
رييس مجلس در ادامه با بيان اين‌كه گام بعدي ما تدوين اولويت‌هاي هر كميسيون بود، تصريح كرد: براي هر يك از كميسيون‌ها اولويت‌هاي كاري مشخص شد و با رايزني‌هايي كه با مركز پژوهش هاي مجلس داشتيم اين كار صورت گرفت.
 
لاريجاني ركن اصلي در اين اولويت‌بندي را تحقق سند چشم انداز دانشت و افزود: لذا گام‌هايي كه بايد از جهت تقنين و نظارت برداشته مي‌شد مشخص شد و در واقع اين دو ركن آماده شد و كميسيون‌ها بر اين اساس فعال شده‌اند.
 
وي هم چنين ظرفيت مجلس را براي ديپلماسي پارلماني بسيار بالا ارزيابي كرد و گفت: در اين زمينه تلاش‌هاي خوبي صورت گرفته و براي كشورهاي مهم هيات‌هاي دوستي تشكيل شد و برخي از كشورهايي كه مهم‌تر هستند، براي اين ارتباط سياسي در اولويت قرار گرفته‌اند.
 
رييس مجلس شوراي اسلامي هم چنين از تلاش مجلس با استفاده از ظرفيت ديپلماسي پارلماني براي حل مشكل غزه خبر داد و اظهار كرد: در مساله غزه آقاي ابوترابي‌فرد كه مسووليت بين المجالس را دارند، تلاش كرد تا روي اين مساله تمركز ذهني ايجاد كند و يك ساز و كار ديپلماتيك براي كمك به مردم فلسطين در نظر گرفته شود. بنابراين براين اساس گروهي متشكل از ايران، اندونزي و سوريه با رايزني‌هايي اين موضوع را پيگيري مي‌كنند و قرار شد با كشور مصر رايزني‌هايي انجام شود تا مشكلات مردم غزه حل شود.
 
لاريجاني از ديگر برنامه‌ها و اولويت‌هاي مجلس را كنترل موضوع تورم دانست و افزود: تلاش مي‌كنيم تا لوايح و طرح‌هايي كه تورم زاست را اصلاح كنيم، چرا كه مساله اقتصادي از مسايل مهم است، بنابراين بخشي از وقت مجلس براي ساماندهي بخش‌هاي اقتصادي كشور است.
 
وي توجه به مسايل فرهنگي و توجه به ساز و كارهاي بومي در مسايل فرهنگي را از ديگر اولويت‌هاي مجلس و كميسيون فرهنگي مجلس عنوان كرد.
 
رييس مجلس شوراي اسلامي در ادامه با بيان اين‌كه تلاش كرديم كه در مجلس فضاي خوبي را به وجود آوريم تا كشمكش‌هاي سياسي جاي خود را به كار تخصصي و كارشناسي بدهد، يادآور شد: هر چند كه در مجلس سلايق مختلف وجود دارد، اما اگر اين سلايق در كانال تخصصي و كارشناسي قرار گيرد، مؤد فكري براي بهتر كردن امور خواهد بود، اما اگر به جنجال سياسي بيانجامد، فرآيند كار را از بين مي‌برد.
 
لاريجاني تاكيد كرد: يك همفكري خوبي در بين نمايندگان با سلايق مختلف نسبت به مسايل كارشناسي وجود دارد.
 
نماينده قم هم‌چنين با بيان اين‌كه در بعد نظارتي نيز مجلس به ساز و كار مناسب‌تري نياز داشت، افزود: به اين منظور نياز بود آيين‌نامه مجلس را تغيير دهيم كه اين كار انجام شد كه به نظر مي‌رسد با اين تغييرات زمان مجلس در بحث‌ها كوتاه‌تر و دقيق‌تر مي‌شود و ساز و كارهاي نظارتي مجلس نيز دقيق‌تر مي‌شود.
 
 
 
 
 


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.