کمترین میزان مهاجرت به اسرائیل در 21 سال گذشته

وزارت جذب مهاجر اسرائیل در آماری که به طور سنتی در پایان هر سال منتشر می کند،از بیسابقه بودن روند نزولی مهاجرت به سرزمینهای اشغالی در سال 2008 خبر داد.
جمعه، 6 دی 1387
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
کمترین میزان مهاجرت به اسرائیل در 21 سال گذشته
وزارت جذب مهاجر اسرائیل در آماری که به طور سنتی در پایان هر سال منتشر می کند،از بیسابقه بودن روند نزولی مهاجرت به سرزمینهای اشغالی در سال 2008 خبر داد.
پس از آنکه وزارت جذب مهاجر رژیم صهیونیستی به طور رسمی اعلام کرد که در سال 2007 کمترین میزان مهاجرت به سرزمینهای اشغالی شکل گرفته است،آمارهای جدید اعلام شده از سوی این وزارتخانه نشان می دهد میزان مهاجرت به این سرزمینها در سال 2008 حتی از سال 2007 نیز کمتر بوده است.
 بی بی سی اعلام کرد شکست اسرائیل در جنگ سی وسه روزه ، ادامه مبارزه گروه های فلسطینی و ترس از قدرت ایران مهمترین عوامل کاهش بی سابقه ورود وسکونت یهودیان دیگر کشورها به اسرائیل است .رادیو دولتی انگلیس با اشاره به آمار وزارت جذب مهاجر اسرائیل اعلام کرد : ورود وسکونت اتباع غیر اسرائیلی به فلسطین اشغالی در سال 2008 با کاهشی شدید به 16 هزار نفر رسید که پائین ترین حد در 21 سال اخیر است.
بی بی سی افزود : حفظ اکثریت جمعیتی در مقابل ساکنان عرب ومسلمان همواره اولویت نخست دولت های اسرائیلی بوده است و به همین علت تغییر موازنه جمعیتی مقامات اسرائیل را عمیقا نگران کرده است
رادیو دولتی انگلیس در تشریح علل وعوامل بروز این مشکل جدی برای اسرائیل گفت : نتایج جنگ 33 روزه اسرائیل با حزب الله لبنان در سال 2006 نقطه عطف ایجاد ناامنی درمیان ساکنان اسرائیل است ضمن اینکه حملات متقابل فلسطینیان این احساس ناامنی را شدید تر کرده است .
بی بی سی قدرت ایران را از دیگر عوامل کاهش چشمگیرمهاجرت به اسرائیل خواند و گفت : ابراهیم سنه یکی از ژنرال های بازنشسته معروف تل اویو که سالها عضو هیئت دولتهای مختلف اسرائیل بوده است در مصاحبه با نشریه آلمانی اشپیگل گفته است :ایرانی که از قدرت دانش وفناوری هسته ای برخوردار باشد حتی بدون اینکه بخواهد بمب بسازد می تواند بدون فشار دادن حتی یک دکمه ،رؤیای صهیونیسم رااز طریق "ایجاد هراس عمیق در ساکنان اسرائیل ووادار کردن انهابه خروج از این سرزمین " نابود کند.
پیش از این و در روزهای پایانی سال 2007 نیزخبرگزاری "ایراس" اعلام کرده بود که در مقایسه با سال 2006 تعداد مهاجران به فلسطین اشغالی که بیشتر آنها یهودیان و خانواده های آنان هستند، شش درصد کاهش داشته است.
بر مبنای این گزارش بیشترین میزان مهاجرت به مناطق اشغالی در سال های 1989-1991 بوده است که بیش از 400 هزار یهودی برای اقامت دایم به این منطقه مهاجرت کردند.
این آمار درباره مهاجرت به اسرائیل درسال 2008 در حالی از سوی دستگاههای مسوول در رژیم صهیونیستی بیان می شود که یاکوف ادری، وزیرمهاجرت رژیم صهیونیستی سال گذشته در این زمینه در سخنانی گفته بود: ما باید هر آنچه در توان داریم، انجام دهیم تا میزان مهاجرت را افزایش دهیم.


نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.