عینک‌ آفتابی؛ بهترین راه پیشگیری از اشعه ماورای بنفش

استادیار گروه چشم‌ پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد توصیه کرد: افراد تا جایی که می‌توانند با استفاده از عینکهای آفتابی از اشعه ماوراء بنفش پرهیز کنند.
چهارشنبه، 22 آذر 1391
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
عینک‌ آفتابی؛ بهترین راه پیشگیری از اشعه ماورای بنفش

 استادیار گروه چشم‌ پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد توصیه کرد: افراد تا جایی که می‌توانند با استفاده از عینکهای آفتابی از اشعه ماوراء بنفش پرهیز کنند.

به گزارش راسخون، دکتر سیامک زارعی قنواتی در گفت وگو با ایسنا، افزود: مطالعات بر روی اشعه ماوراء بنفش نشان داده است که این اشعه برای چشم مضر بوده و باعث بروز کاتاراکت یا ضعف مرکز بینایی ناشی از سن می‌شود.

وی تصریح کرد: برای کاهش صدمات اشعه ماوراء بنفش افراد باید از عینک‌های آفتابی که اشعه UV را جذب می‌کند استفاده کنند که بهترین نوع آن عینک‌هایی هستند که معمولا دارای استانداردهای اروپایی بوده و یا با UV400 مشخص می‌شوند دارای استاندارد بالایی هستند.

زارعی قنواتی اظهار کرد: از جمله مواردی که مشکلات ناشی از اشعه ماوراء بنفش به صورت حاد تظاهر می‌کند مکان‌های اسکی است چرا که برف خیلی راحت‌تر و با درجه بالایی اشعه ماوراء بنفش را منعکس می‌کند.

وی در خصوص مشکلاتی که اشعه ماوراء بنفش برای افراد ایجاد می‌کند، ادامه داد: اشعه ماوراء بنفش زمانی که با پوست افراد برخورد می‌کند ضایعات پوستی ایجاد کرده و همچنین برای چشم نیز مشکلات حاد و برای کسانی که به صورت مداوم در مسیر این آسیب‌ها هستند مشکلات مزمن کاتاراکت زودرس ایجاد می‌کند.

زارعی قنواتی عنوان کرد: ناخنک یکی از بیماری‌هایی است که اشعه ماوراء بنفش برای افراد ایجاد می‌کند که معمولا کشاورزانی که در محیط‌های باز کار می‌کنند و افرادی که با گرد و خاک زیادی در ارتباط هستند ممکن است دچار این بیماری شوند. بنابراین استفاده از عینک تا حدود زیادی این عارضه چشمی را کاهش می‌دهد.

وی با بیان این که ناخنک لایه عروقی است که روی سطح چشم را می‌پوشاند و معمولا دردناک است، اضافه کرد: افرادی که دارای بیماری زمینه‌ای خانوادگی هستند باید بیشتر از دیگران مراقبت سلامتی چشم خود باشند.

/111/



نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.