معرفي شركت سوني اريكسون

های موبایل هایش از یک منبع تنها گرفت، شرکت فیلیپس در نيو مكزيكو. در سال ۲۰۰۰ یک آتش سوزی در کارخانه فیلیپس همه برنامه ها رو برهم زد. فیلیپس به اریکسون و نوکیا (دیگر مشتری بزرگ کارخانه) اطمینان داده که تولید کمتر از یک هفته متوقف خواهد شد. نوکیا شروع به خرید چیپ های موجود از منابع دیگر کرد و وقتی تولید در کارخانه فیلیپس بعد از ماه ها به حالت عادی بازگشت، اریکسون با یک کمبود جدی برخورد کرد.
شنبه، 22 خرداد 1389
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
معرفي شركت سوني اريكسون
معرفي شركت سوني اريكسون
معرفي شركت سوني اريكسون

تهيه كننده : محمود كريمي شروداني




اریکسون که برای یک دهه جلودار سیستم تلفن سلولی بود، در سال ۲۰۰۱ به خاطر ضررهای زیاد تصمیم به بستن خط تولید گوشی تلفن همراه خود گرفت. اریکسون تصمیم به تامین چیپ

معرفي شركت سوني اريكسون

های موبایل هایش از یک منبع تنها گرفت، شرکت فیلیپس در نيو مكزيكو. در سال ۲۰۰۰ یک آتش سوزی در کارخانه فیلیپس همه برنامه ها رو برهم زد. فیلیپس به اریکسون و نوکیا (دیگر مشتری بزرگ کارخانه) اطمینان داده که تولید کمتر از یک هفته متوقف خواهد شد. نوکیا شروع به خرید چیپ های موجود از منابع دیگر کرد و وقتی تولید در کارخانه فیلیپس بعد از ماه ها به حالت عادی بازگشت، اریکسون با یک کمبود جدی برخورد کرد.

معرفي شركت سوني اريكسون

معرفي شركت سوني اريكسون

و اما

معرفي شركت سوني اريكسون

سونی اریکسون

یک شرکت شراکتی است که در سال ۲۰۰۱ توسط دو شرکت سونی ژاپن و شرکت ارتباطاتی سوئدی اریکسون برای تولید موبایل تاسیس شد. هر دوی شرکت ها تولید موبایل شرکت خود را متوقف کردند. دلیل این ترکیب تخصص سونی در دستگاه های الکترونیکی مصرفی و رهبری تکنولوژیکی اریکسون در بخش ارتباطات است.

معرفي شركت سوني اريكسون

مدیریت کلی شرکت در Hammersmith شهر لندن است. این شرکت تیم های توسعه و تحقیقی دیگری در کشورهای سوئد، ژاپن، چین، کانادا، هلند، ایالات متحده، هند و انگلستان هم دارد. سونی اریکسون در حدود ۸۰۰۰ کارمند در سرتاسر جهان دارد. در حال حاضر رئیس شرکت مایلس فلینت و رئیس اجرایی Anders Runevad می باشد.

معرفي شركت سوني اريكسون
Anders Runevad

نيمه سامورايي – نيمه كابوي

در بين اخبار نه چندان مهم اوايل سپتامبر بازار تلفن همراه، ناگهان سوني‌اريكسون عنوان اول خبرهاي خبرگزاري‌ها و شبكه‌هاي خبري جهان شد. اين نه به دليل فروش محصولات يا معرفي محصولات جديد، بلكه به دليل اعلام استعفاي «مايلس فلينت» رئيس اين شركت بود.
فلينت پيش از پيوستن به سوني‌اريكسون سمت‌هاي متعددي در سوني داشت كه آخرين آنها مديرت بخش بازاريابي سوني اروپا، در شركت سوني اروپا بود. دليل استعفاي فلينت از سمت رياست سوني‌اريكسون، «يك استراحت شغلي و راه‌انداري كسب‌وكار شخصي» اعلام شده است.
براساس توافقي كه دو شركت سوني و اريكسون در سال 2001 و به هنگام عقد قرارداد همكاري و تشكيل شركت سوني‌اريكسون كردند، رئيس سوني‌اريكسون توسط سوني انتخاب شده و قائم مقام وي را اريكسون انتخاب مي‌نمايد و البته براي اين انتخاب‌ها بين دو شركت رايزني‌هايي نيز انجام مي‌گيرد.

معرفي شركت سوني اريكسون
«كاتسومي ايهارا» نخستين مدير

نخستين مدير سوني‌اريكسون كاتسومي ايهارا بود كه تا سال 2004 عهده‌دار اين سمت بود وي توانست ساختار اوليه سوني‌اريكسون را شكل داده و از سه ماهه سوم سال 2003 اين شركت را سودآور نمايد.
در همين سال گوشي‌هاي مدل T610 سوني‌اريكسون جايزه بهترين گوشي سال را از كنفرانس 3GSM كن، دريافت كرد. تحت مديريت ايهارا سوني‌اريكسون به نامي شناخته شده در بازار تلفن همراه بدل شد.
وي پس از جدا شدن از سوني‌اريكسون به يكي از كليدي‌ترين مهره‌هاي سوني بدل شد.
ارزش ايهارا در مذاكرات دشوار خريد شركت «مترو گلدوين‌ ماير» (MGM) در سال 2005 توسط كنسرسيومي به رهبري سوني، از «كرك كركوريان»، مولتي ميلياردر ارمني تبار آمريكايي، دو چندان شد. چرا كه تمامي كارشناسان و حتي منابع نزديك به مذاكرات تا روزهاي آخر بر اين باور بودند كه شركت «وارنر براس» (WB)، موفق به خريد MGM خواهد شد.
خريد MGM براي سوني تبديل به مسئله مرگ و زندگي شده بود چرا كه آرشيو غني فيلم‌هاي MGM مي‌توانست پشتوانه محكمي براي فرمت جديد بلو-ري سوني براي نسل بعدي دي‌وي‌دي‌ها باشد در حالي كه اگر وارنر مي توانست اين شركت را از آن خود سازد، با توجه به حمايت آنها از شركت توشيبا در نبرد فرمت‌ها، قطعا سوني بازنده اصلي بود.
در واپسين روزهاي مذاكرات اين ايهارا بود كه ناجي سوني شد و برخلاف تمامي پيش‌بيني‌ها، كركوريان MGM را به كنسرسيوم سوني فروخت.
ايهارا در حال حاضر معاون شركت سوني و مديرگروه محصولات الكترونيكي مصرفي اين شركت است.

مايلس فلينت مدير تحول

با بازگشت ايهارا به سوني، فلينت براي رياست سوني‌اريكسون پيشنهاد گرديد.
وي بيشتر عمر حرفه‌اي خود را در فروش و پشتيباني محصولات حرفه‌اي سوني گذرانده بود و البته مدتي را هم در مديريت شركت سوني انگلستان و بازاريابي محصولات سوني در اروپا خدمت كرده بود.

معرفي شركت سوني اريكسون

فلينت رياست سوني‌اريكسون را در حالي بر عهده گرفت كه اين شركت تبديل به شركتي سودآور در حوزه تلفن همراه شده بود ولي هنوز در مقابل رقبايي چون نوكيا، موتورولا، سامسونگ و حتي زيمنس و ال‌جي، چندان قدرتمند به نظر نمي‌رسيد.
فلينت در دوران سه ساله مديريت خود در سوني‌اريكسون، تحولي اساسي در وجهه محصولات اين شركت و نيز نفوذ علامت تجاري سوني‌اريكسون در بازار ايجاد كرد.
اين مرد انگليسي با تجربياتي كه در سوني فرا گرفته بود، دست به اقدامي جسورانه زد. ايده او در استفاده از علامت تجاري واكمن سوني و ارائه اولين گوشي تلفن همراه با قابليت‌هاي حرفه‌اي پخش موسيقي، بسيار موفق بود.
اين موفقيت سبب استفاده از ساير برندهاي موفق سوني چون سايبرشات و همچنين براويا در گوشي‌هاي تلفن همراه شود. فلينت همچنين موفق شد علامت تجاري سوني‌اريكسون را نامي شناخته شده تبديل كند.
از جمله مهمترين فعاليت‌هاي وي در اين زمينه حمايت گسترده مالي از مسابقات تنيس زنان با پرداخت مبلغي بالغ بر 88 ميليون دلار بود.
در دوره سه ساله مديريت فلينت، سوني‌اريكسون از رتبه ششم به رتبه چهارم در بين بزرگ‌ترين توليدكنندگان تلفن صعود كرد.سودآوري اين شركت نيز در دوره مديريت فلينت دوبرابر شد و اين نقطه قوت بزرگي در كارنامه وي مي‌باشد.
فلينت در اواخر سال گذشته ميلادي و در جشن تولد پنج سالگي سوني‌اريكسون هدف خود را، حضور در بين سه توليدكننده نخست جهان اعلام كرد و براي اين هدف دست به اقدامات متعددي زد كه از جمله آنها مي‌توان به توليد گوشي‌هاي ارزان قيمت در هندوستان و نيز عقد قرارداد با ساژم فرانسه براي توليد گوشي‌هاي ارزان قيمت با نام سوني‌اريكسون، اشاره كرد.
اين رويكرد اگرچه به دستيابي سهم بازار بيشتر منجر شده است ولي تا حدي سودآوري سوني‌اريكسون را تحت‌الشعاع قرار داده است.
فلينت در توضيح استعفاي خود از رياست سوني‌اريكسون مي‌گويد: «پس از نزديك به 17 سال فعاليت در سوني و سوني‌اريكسون، اميدوارم بتوانم كسب‌وكار شخصي خود را تاسيس كنم و پيش از آن براي تصميم‌گيري در خصوص گام بعدي نياز به يك وقفه شغلي و استراحت كوتاهي دارم. هدايت يك شركت بزرگ توليد گوشي‌هاي تلفن همراه كه خود از همكاري دو شركت موفق جهان تشكيل شده است، تجربه‌اي عالي و ارزنده براي من بود».

چرا كومي ياما؟

از سال 2005 و به دنبال انتخاب جنجالي «سر هاوارد استرينگر» به سمت مدير ارشد اجرائي و رئيس هيئت‌مديره سوني، تغييرات گسترده‌اي در اين شركت رخ داده است.
يكي از اين تغييرات انتصاب همكاران نزديك به وي در مدت مديريت شركت سوني آمريكا، به مناصب بالاتر و جايگزيني آنان با نفرات قديمي شركت بوده است.
شواليه ولزي- آمريكايي با سياست‌هاي خود نه تنها توانست جلوي زياندهي سوني را بگيرد، بلكه حتي با وجود اتفاق مهلكي چون اجبار بر جمع‌آوري نزديك به 10 ميليون باتري لپ‌تاپ مشكوك به آتش سوزي، براي اولين بار طي چند سال اخير، سودآوري را براي اين غول محصولات الكترونيكي مصرفي و سرگرمي جهان به ارمغان آورد.

معرفي شركت سوني اريكسون

با مطرح شدن استعفاي فلينت، انتخاب هيدكي كومي ياما با نام مستعار «ديك»، رئيس هيئت‌مديره شركت سوني آمريكا و معاون شركت سوني، چندان تعجب‌آور نبود.
«ديك» از همكاران قديمي استرينگر در سوني آمريكا بود كه بيشتر عمر كاري 40 ساله خود را در امريكا گذرانده است.«سر هاوارد استرينگر» مدير ارشد اجرائي سوني و عضو هيئت مديره سوني‌اريكسون ضمن تقدير از مايلس فلينت مدير مستغفي اين شركت، خوشحالي خود را از انتصاب كومي ياما كه به گفته او «شانه به شانه» با وي در سوني آمريكا و نيز ژاپن همكاري كرده است ابراز كرد.
اين اولين بار است كه استرينگر نفر مورد علاقه خود را به سوني‌اريكسون خواهد فرستاد چرا كه مديران پيشين اين شركت از سوي «نوبويوكي ايدئي» مدير ارشد اجرائي قبلي منصوب شده بودند.
با آمدن «كومي ياما» حالا تمام مديران شركت سوني و شركت‌هاي وابسته از افراد معتمد و هم فكر استرينگر هستند و اين براي اجراي سياست‌هاي وي بسيار راه گشاست. كومي ياما شهرت خود را به دليل مطرح ساختن تلويزيون‌هاي «تراي نيترون» و همچنين معرفي و جا انداختن نام VAIO براي كامپيوترهاي شخصي در آمريكا، به دست آورده است.
او داراي مدرك مهندسي الكترونيك از دانشگاه واسداي توكيو و همچنين فوق ليسانس MBA از دانشگاه وارتون آمريكا، شناخته شده‌ترين موسسه آموزش‌هاي بازرگاني جهان، مي‌باشد.
وي علاوه بر سمت تجاري خود در سوني نايب رئيس اتاق بازرگاني ژاپن در نيويورك نيز هست.

معرفي شركت سوني اريكسون
ساختمان شماره 202 خیابان هامر اسمیت، دفتر مرکزی شرکت سونی‌اریکسون در شهر لندن، محل کار جدید دیک کومی یاما

معرفي شركت سوني اريكسون
کاتسومی ایهارا (سمت راست) رئیس و یان واربی (سمت چپ) نایب‌رئیس اسبق سونی‌اریکسون

معرفي شركت سوني اريكسون
سرهاوارد استرینگر، مدیر ارشد اجرائی و رئیس هیئت‌مدیره سونی و عضو هیئت‌مدیره سونی اریکسون

معرفي شركت سوني اريكسون
هیدکی "دیک" کومی یاما، مدیر جدید سونی اریکسون

اطلاعات مالی

سونی اریکسون اولین سود خود را در نیمه دوم ۲۰۰۳ اعلام کرد. در سال ۲۰۰۵، سونی اریکسون بیش از ۵۰ میلیون تلفن همراه فروخت. در ۲۰۰۶، تلفن های همراه بیش از ۷۴٫۸ میلیون فروش داشتند.

معرفي شركت سوني اريكسون

محصولات و خدمات

سونی و اریکسون تجارت خود را در مارس ۲۰۰۲ با هم ترکیب کردند و آنها هم اکنون محصولات کاملی برای همه گروها در زیر چتر «سونی اریکسون» دارند. سونی اریکسون در سال ۲۰۰۵ سری W گوشی های موسیقی مارک Walkman را معرفی کرد. گوشی های موسیقی سری w سونی اریکسون را می توان به عنوان اولین گوشی های موبایل که مرکزیت آن ها موسیقی هستند، معرفی کرد، این باعث ایجاد بازار جدید موسیقی قابل حمل در زمان خود شد.
سونی اریسکون در سال ۲۰۰۶ گوشی هایی با مارک CyberShot سونی معرفی کرد.
شرکت سونی اریکسون همچنین گوشی های رنگی ارزان قیمت نیز عرضه میکند.

توضیح سری های مختلف

سری D - گوشی‌های همراه متوسط. اختصاصی برای اپراتور T-Mobile («Deutsche Telekom»)
سری F - گوشی‌های همراه متوسط. اختصاصی برای اپراتور Vodafone و اپراتورهای تابع Vodafone
سری J - گوشی‌های در حد پایین. دوربین ندارند. ( J: Junior)
سری K - گوشی‌های همراه از حد پایین تا بالا. دوربین‌هایی با طراحی dual front ارائه می‌کنند. مدل‌های خاصی تحت نام CyberShot ، نام گذاری شده‌اند. («Kamera» سوئدی)
سری M - سری متوسط گوشی‌های هوشمند با سیستم عامل سیمبیان. (M: Messaging)
سری P - گوشی‌های هوشمند در سطح بالا با سیستم عامل سیمبیان. ( P: PDA)
سری S - گوشی‌های همراه 99 تا متوسط به صورت چرخنده و یا لغزنده. ( S: Swivel)
سری T - گوشی‌های همراه از سطح پایین تا سطح بالا و یک قالب دهی از سمت قالب‌دهی اریکسون
سری V - گوشی‌های همراه متوسط به بالای اختصاصی برای اپراتور تلفن همراه Vodafone
سری W - گوشی‌های همراه سطح پایین تا بالا نام گذاری شده تحت نام Walkman
سری Z - گوشی‌های همراه سطح پایین تا بالای خانوادگی (مد). (برگرفته از عبارت Ze Bobber از زبان سوئدي)
سری R - گوشی‌های همراه سطح پایین با قابليت منحصرا راديو FM,AM كه در تابستان 2008 ارائه شد.
سری C - گوشی‌های همراه متوسط به بالا با دوربينهاي ديجيتال نسبتا حرفه اي Cybershot كه در تابستان 2008 ارائه شد.

فلوچارت از نحوه جدید نام گذاری گوشی های سونی اریکسون

معرفي شركت سوني اريكسون

گوشی ها دیگه اخر اسمشون دارای i نخواهند بود.اولین سری این نامگذاری رو تو سری رادیو R300,R306 دیدیم و بعدش هم توی امثال C902 ,C702,G900,...
همچنین سونی اریکسون تغییرات مهمی رو داره انجام میده
1- معرفی سری Xperia با X1
2- معرفی سری G به عنوان Generation web در حال حاضر شامل G900,G700 هردو سیمبین UIQ با صفحه لمسی .
3- معرفی سری C به عنوان Cyber-shot سایبرشات که فعلا از این رده C902,C702 معرفی شدن
4- سری S به عنوان Snapshot یک رده پایین تر از سری سایبرشات و گوشی های با کلاس و زیبا
5- معرفی سری رادیو Radio که با R300,R306 شروع شد و به عنوان یک رده پایین تر از سری واکمن در نظر گرفته شدن
چند مثال از نحوه نام گذاری طبق عکس بالا:
• C902 - High-End Candybar (Cyber-shot)
• C702 - Mid-Range Candybar (Cyber-shot)
• R306 - Low-End Clamshell (Radio-Series)
به این ترتیب ادامه مثلا C902 به صورت C912...C922....C932...و... خواهد بود که اینطوری دیگه اسم ها هم دیرتر تمام میشوند و به وضعیت سری P که اخرینش P990 بود دجار نمیشوند...چون عملا بیشتر از 990 رو نمیتوانند نامگذاری کنند.

شرکت سونی اریکسون در يك نگاه

نوع شرکت: خصوصی
تاسیس: ۲۰۰۱
دفتراصلی: لندن، انگلیس
ثبت شده: سوئد
زمینه فعالیت: ارتباطات
محصولات: گوشی تلفن همراه
درآمد: ۱۰۹۵۹ بیلیون دلار (۲۰۰۶)
کارکنان: حدود ۸۰۰۰
شراکت: سونی (۵۰٪)، اریکسون (۵۰٪)
وبسایت: www.sonyericsson.com
منابع تحقیق :
forum1.asrejavan.info
Fa.wikipedia.org
mobilebazan.mihanblog.com





نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط