ایران رهبر تحقیقات بر روی جنین انسانی است.

استاد دانشگاه کمبریج گفت: ایران می‌تواند در زمینه تحقیقات بر روی جنین در دنیا رهبر باشد زیرا که در غرب و در بسیاری از کشورها اجازه تحقیقات بر روی سلول‌های جنین انسانی وجود ندارد. به گزارش خبرگزاری فارس، پیتر بریزبرنگ، رییس افتخاری هفتمین کنگره بین‌المللی باروری و ناباروری رویان و دومین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی، در حاشیه مراسم برگزاری مراسم افتتایه این کنگره در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب که این برای پنجمین بار است که به ایران می‌آیم و برای سومین دوره است که در کنگره بین المللی رویان شرکت می‌کنم، گفت: پژوهشکده
يکشنبه، 26 خرداد 1387
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
ایران رهبر تحقیقات بر روی جنین انسانی است.
ایران رهبر تحقیقات بر روی جنین انسانی است.
ایران رهبر تحقیقات بر روی جنین انسانی است.

استاد دانشگاه کمبریج گفت: ایران می‌تواند در زمینه تحقیقات بر روی جنین در دنیا رهبر باشد زیرا که در غرب و در بسیاری از کشورها اجازه تحقیقات بر روی سلول‌های جنین انسانی وجود ندارد.
به گزارش خبرگزاری فارس، پیتر بریزبرنگ، رییس افتخاری هفتمین کنگره بین‌المللی باروری و ناباروری رویان و دومین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی، در حاشیه مراسم برگزاری مراسم افتتایه این کنگره در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب که این برای پنجمین بار است که به ایران می‌آیم و برای سومین دوره است که در کنگره بین المللی رویان شرکت می‌کنم، گفت: پژوهشکده رویان هم اکنون در دنیا به عنوان یک مرکز بین‌المللی در زمینه پژوهش و درمان در سطح بسیار بالا و قابل توجهی قرار دارد و این مرکز تحقیقات موفقی را تاکنون در زمینه سلول‌های بنیادی انجام داده و به پایان رسانده است.
وی با اشاره به مشکلات سیاسی که در ایران وجود دارد، خاطر نشان کرد: دوستان و همکارانم به علت وجود مشکلات سیاسی ایران، من را از آمدن به ایران منع کرده بودند اما چیزی که برای من اهمیت دارد، ارتقا سطح دانش و علم در سطح جهان است و معتقدم که مرزهای علم بسیار فراتر و بالاتر از مرزهای سیاسی می‌باشد.
رئیس افتخاری هفتمین کنگره بین‌المللی باروری و ناباروری رویان، اظهار داشت: برگزاری کنگره‌های علمی بین المللی اهمیت زیادی دارد و این همکاری‌های علمی بین المللی در زمینه ارتقا و بالا بردن سطح علمی دانشمندان کمک شایانی می‌کند و سبب توعه تحقیقات و راه‌های درمان در زمینه‌های مختلف خواهد شد.
وی تحقیقات سلول‌های بنیادی را در پژوهشکده رویان دارای بالاترین سطح در دنیا دانست و افزود: بعد از اینکه آیت‌الله خامنه‌ای با توجه به رعایت اخلاق پزشکی، اجازه تحقیق بر روی جنین انسان را صادر کردند، ایران می‌تواند در زمینه تحقیقات بر روی جنین در دنیا رهبر باشد زیرا که در غرب و در بسیاری از کشورها اجازه تحقیقات بر روی سلول‌های جنین انسانی وجود ندارد.
استاد دانشگاه کمبریج انگلیس در ادامه با بیان این مطلب که شبیه‌سازی تولید مثلی انسان که منجر به تولد انسان شود هم اکنون در دنیا ایمن نیست و غیر اخلاقی می‌باشد، خاطر نشان کرد: اما من معتقدم در آینده‌ای نه چندان دور امکان دارد دنیا به شبیه سازی تولید مثلی انسان در موارد خاصی را انجام دهد و آن را اخلاقی بداند.
همانطور که در 28 سال قبل زمانی که اولین نوزاد حاصل IBF تمامی جهانیان در برابر آن موضع گرفتند د حالی که هم اکنون در حدود سه میلیون نوزاد از این طریق متولد شده‌اند.
وی ادامه داد: زمانی که من مدرک پزشکی خود را گرفتم سونوگرافی، لاکروزکوپی و... وجود نداشت ولی هم اکنون که از آن زمان 40 سال می‌گذرد ، اتفاقات جدیدی در عرصه پزشکی رخ داده است و در آینده نیز این اتفاقات کامل‌تر خواهد شد و در آینده شاید بتوانیم اسپرم مصنوعی تولید کنیم و زنان بدون احتیاج به مرد بچه‌دار شوند.
وی با تاکیر بر استفاده از شبیه‌سازی در درمان گفت: با استفاده از این روش می‌توان در کنار تحقیقات سلول‌های بنیادی به بشریت کمک شایانی کرد.
منبع:روزنامه جام جم




نظرات کاربران
ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط
موارد بیشتر برای شما