![«گفتگوي» با قاعده «گفتگوي» با قاعده](https://rasekhoon.net/_files/thumb_images700/article/f5543bfa-b55f-49d6-a7f5-e5d2c989c69a.jpg)
![«گفتگوي» با قاعده «گفتگوي» با قاعده](/_WebsiteData/Article/ArticleImages/859/861/886/drlh33.jpg)
«گفتگوي» با قاعده
به نظر شما آيا انسان مي تواند مهارت هاي گفتاري و محاوره اي خود را ارتقا» دهد؟ در جواب بايد خدممتان عرض کنيم که، البته که مي تواند، اما ممکن است تغيير بعضي از عادت هاي گفتاري و محاوره اي ما که در طول زندگي مان بوجود آمده و شکل گرفته کمي دشوار باشد و زمان ببرد، اما ترديدي وجود ندارد که اين امر امکانپذير است. اجازه بدهيد راست و پوست کنده به سراغ نمونه هايي از اشتباهات رايجي که خيلي از ما در مکالماتمان مرتکب آنها مي شويم برويم و ضمن بيان آنها به طرح راه حل هايي براي آنها بپردازيم.
کمي آرام تر، وقتي از چيزي هيجان زده مي شويد، معمولا حرف زدن تان تندتر و تندتر مي شود. سعي کنيد کمي آرام تر شويد. به اين طريق، گوش دادن براي مخاطبتان آسان تر شده و راحت تر صحبت هايتان را متوجه مي شوند.
صدايتان را بالا ببريد. نترسيد و آنقدر بلند حرف بزنيد که طرف مقابل تان بتواند به راحتي حرف هاي شما را بشنود.
روشن و واضح حرف بزنيد. زيرلب من من نکنيد. با احساس صحبت کنيد. اگر با لحني يکنواخت حرف بزنيد کسي علاقه اي به دنبال کردن حرف شما را نخواهد داشت.
طوري صحبت بکنيد که احساس تان در صداي تان منعکس شود.
بين صحبت هايتان مکث کنيد. اينکار باعث مي شود مخاطب دقيق تر به صحبت هايتان گوش دهد.
موقع حرف زدن کمي به سمت طرف مقابل تان خم شويد. اينکار تاثير حرف هايتان را بيشتر مي کند اما دقت کنيد که در اينکار نيز اغراق نکنيد.
منبع:http://www.ebtekarnews.com
1 ) گوش ندادن:
2 ) سوال بيش از حد:
3 ) سکوت ناخوشايند:
4 ) طريقه بيان نامناسب:
5 ) پريدن وسط حرف ديگران:
6 ) هميشه حق با شما نيست:
7 ) صحبت کردن درمورد يک موضوع عجيب يا منفي:
8 ) خسته کننده بودن:
9 ) متقابل رفتار نکردن:
10 ) حرفي براي گفتن نداشتن:
آسان بگيريد
منبع:http://www.ebtekarnews.com