![پنج واقعیت در مورد هدف گزینی پنج واقعیت در مورد هدف گزینی](https://rasekhoon.net/_files/thumb_images700/article/15553.jpg)
مترجم: پ. م.
منبع:راسخون
منبع:راسخون
روشهای زیر به شما برای هدفگزینی کمک میکند:
1. اهداف عینی و واقعی مفیدترند. وقتی لازم است که تغییری ایجاد کنید، اهداف عینی و واقعی مفیدترند. افراد موفق کسانی هستند که هدفهای عینی و واقعیتری دارند. برای مثال «من میخواهم همه بطریهای پلاستیکی، قوطیهای کنسرو و مجلات را جداسازی کنم» یک هدف بسیار شدنیتری است تا «من میخواهم از محیطزیست حفاظت کنم». مسلماً دسترسی به هدف اول راحتتر است.
2. تغییر دادن یک رفتار و جایگزین کردن رفتار مناسب زمانبر است. برای اینکه بتوانید یک عادت جدید را شکل یک عادت روزمره دربیایید، تقریباً دو ماه زمان نیاز است. چراکه مغز ما به زمان نیاز دارد تا به یک رفتار جدید خو بگیرد.
3. تکرار یک رفتار آن را تثبیت میکند. هر روز صبح، هدف خود را با صدای بلند به خودتان بگویید تا آنچه را که میخواهید و آنچه را که باید بر روی آن کار کنید به شما یادآوری شود(یا میتوانید آنها را یادداشت کنید). هر زمانی که هدفتان را به خودتان یادآوری میکنید، در واقع دارید به مغزتان میسپارید که آن چیز اتفاق خواهد افتد.
4. راضی نگه داشتن دیگران کمکی نمیکند. کلید موفقیت برای ایجاد هر تغییری، دنبال کردن آرزوی خودتان است_شما باید کاری را انجام بدهید که خودتان میخواهید نه کاری که دوستتان، مربیتان، معلم یا پدر و مادرتان میخواهند. اگر کاری را تنها از روی وظیفه و اجبار و تنها برای رضایت دیگران انجام بدهید تداوم مسیر و باانگیزه ماندن کاری دشوار خواهد بود.
5. موانع به معنای شکست نیست. فراز و نشیبها، در حقیقت بخشی از فرایندهای یادگیری هستند که به واسطه آنها فکری جدید را در ذهنتان جایگزین میکنید. ممکن است برای رسیدن به یک هدف چندین بار تلاش کنید. اشکالی ندارد؛ این طبیعی است که برای مدتی دست از تلاش کردن بردارید. پس به یاد داشته باشید که هرکسی ممکن است برای لحظاتی خسته شود، خودتان را سرزنش نکنید و به مسیرتان ادامه بدهید.