پودر سنجد در چاقی صورت چه تاثیری دارد؟

یک تا سه قاشق غذا خوری از این پودر را داخل یک لیوان شیر تازه پر چرب بریزید و با یک قاشق غذا خوری عسل آنرا شیرین کنید و به عنوان یک وعده غذایی یا یک میان وعده روزانه میل کنید
سه‌شنبه، 4 خرداد 1400
تخمین زمان مطالعه:
موارد بیشتر برای شما
پودر سنجد در چاقی صورت چه تاثیری دارد؟
میوه سنجد در طب سنتی  تانن قابض محسوب می شود و در درمان بیماری‌هایی همچون دندان، لثه و حتی زخم معده موثر است.

 درخت سنجد به علت این که در محیط‌های مختلف توانایی سازگاری دارد در اکثر نقاط کره زمین مانند آمریکای شمالی، اروپای شرقی و غربی، آسیای مرکزی و شمالی و ... روییده می شود. 

در سنجد 17 نوع آمینواسید و البته کمی پروتئین وجود دارد؛ آمینواسیدها خواص دارویی بسیار مفیدی دارند. شاید به این علت بتوان گفت سنجد یک میوه دارویی است. 

این میوه دارویی از سه قسمت برون بر (پوست قهوه‌ای رنگ)، میان‌بر (آردی شکل) و درون بر (هسته چوبی و سفت آن) تشکیل شده است. قسمت میان‌بر و درون بر سنجد از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.

مصرف این میوه دارویی برای معالجه و جلوگیری از بیماری های مانند زخم روده، سرفه‌های شدید گرم، سردرد  تاثیر گذار است. این میوه گوشت بر استخوان می‌رویاند و پوست را تقویت می کند و کلیه ها را گرم نگه می دارد و مانع از تکرر ادرار می‌شود.

پودر سنجد در چاقی صورت چه تاثیری دارد؟


پودر سنجد در چاقی صورت چه تاثیری دارد؟

مصرف پودر سنجد و چاقی صورت با یکدیگر مرتبط بوده، به این منظور میوه سنجد را همراه با پوست و هسته آسیاب نموده، با یک لیوان شیر و عسل میل کنید.
چاقی صورت از اصلی ترین عواملی است که ظاهر فرد را جوانتر نشان می دهد، تو رفتگی گونه‌ها و گودی زیر چشم نیز همواره جلوه‌ای نامناسب از شخص در دید دیگران تداعی کرده است که در برخی از افراد کاهش اعتماد به نفس و افسردگی را در پی دارد. به همین دلیل افرادی که گونه‌های لاغری دارند، تمایل دارند صورتی چاق داشته باشند. همچنین در بسیاری مواقع افراد پس از داشتن رژیم های لاغری، بیماری، استرس و ... بلافاصله دچار لاغری صورت میشوند و از جذابیت و زیبایی چهره‌شان کاسته میشود. استفاده از مواد غذایی طبیعی به جای انواع عملهای زیبایی، کاشت و تزریق گونه و ... بهترین راهکار برای چاقی صورت است. یکی از این مواد غذایی مفید برای چاقی صورت پودر سنجد است. استفاده از پودر سنجد به چاقی موضعی در نقاط مختلف صورت کمک میکند و باعث پرشدن گونه‌ها و جذابیت بیشتر چهره میشود ضمن اینکه مصرف آن فواید بیشمار دیگری نیز برای سلامتی شما به دنبال خواهد داشت.

طریقه مصرف پودر سنجد برای چاقی صورت
تعدادی میوه سنجد تازه را به همراه پوست، گوشت و هسته آن بوسیله آسیاب برقی به صورت پودر در بیاورید. البته میتوانید پودر سنجد آماده که با نام سویق سنجد در عطاری ها وجود دارد را نیز خریداری کنید. یک تا سه قاشق غذا خوری از این پودر را داخل یک لیوان شیر تازه پر چرب بریزید و با یک قاشق غذا خوری عسل آنرا شیرین کنید و به عنوان یک وعده غذایی یا یک میان وعده روزانه میل کنید.

همچنین میتوانید دو قاشق غذاخوری از پودر سنجد را که به روش بالا تهیه نموده‌اید، هر روز صبح ناشتا مصرف کنید.
 
خواص پودر سنجد (طبیعت و خواص درمانی)
میوه سنجد از نظر طب سنتی، طبیعت سرد و خشک دارد و مقوی و مفرح است. در طب اسلامی در مورد خواص سنجد آمده است که گوشتش گوشت می آورد، استخوانش استخوان می رویاند و پوستش پوست آور است. کلیه ها را گرم و معده را دباغی می کند و ایمن از بواسیر و ادرار قطره قطره است. ساق ها را نیرو می بخشد، جذام را ریشه کن می کند و برای تب سودمند است. برخی از مهمترین خواص سنجد به طور خلاصه عبارتند از:
 
  1. در طب سنتی از خواص پودر سنجد برای درمان بسیاری بیماری ها از جمله درمان پوکی استخوان، آرتروز و درمان نرمی استخوان کودکان استفاده میشود.
  2. مصرف پودر سنجد برای جلوگیری از عوارضی مثل زخم روده، سرفه‌های حاد گرم، سردرد و کمک به درمان ناراحتی های دستگاه گوارش مفید است.
  3. عرق شکوفه سنجد، یک داروی ضد نفخ مؤثر براى معده است.
  4. مصرف سنجد برای بواسیر و پروستات مفید است.
  5. سنجد در طب سنتی به عنوان تانن قابض است و در معالجه بیماری‌های دندان، لثه و زخم معده نیز موثر و مفید میباشد.
  6. به طورکلی مصرف میوه سنجد باعث بهبود بیماری هایی مانند اسهال، دستگاه گوارش، قلبی و عروقی، موخوره، پوکی استخوان، سردرد، تب بر و خونریزی می شود.
  7. سنجد پخته شده در روغن زیتون، درد مفاصل و خارش پوست را درمان می‌ کند و برای رشد مو مفید است.
  8. سنجد سرشار از فیبر است و مصرف آن گرسنگی را کاهش می‌دهد و خاصیت سیرکنندگی بالایی دارد، از این رو برای کاهش وزن مفید است.
 
پودر سنجد در چاقی صورت چه تاثیری دارد؟
 
ارزش غذایی سنجد
قسمت گوشتی سنجد دارای 17 نوع آمینواسید و مقداری پروتئین است که هر یک از این آمینواسیدها خواص درمانی و دارویی بسیار مفیدی دارند؛ بطوری که می‌توان گفت میوه سنجد بیشتر از آنکه برای ارزش غذایی آن مصرف شود، یک میوه دارویی به حساب میآید. میوه سنجدحاوی پروتئین، فیبر، انواع آنتی اکسیدان‌ها، ویتامین‌های(آ)، (ث)، (ای)، (ب1)، (ب2)، (ب6)،بتاکاروتن و مواد معدنی مختلف است.

جالب است بدانید این میوه کوچک دارای میزان ویتامین (ث) بیشتر از یک عدد پرتقال متوسط است، همچنین حاوی اسیدهای چرب امگا۳،۶و۹است و می‌تواند مانند مصرف ماهی نیاز بدن به تأمین روغن های ضروری را تامین کند و مانع از بروز التهاب و انواع بیماری شود.
 
مضرات سنجد
زیاده روی در مصرف پودر سنجد، ایجاد یبوست میکند.


منبع:سایت ستاره


ارسال نظر
با تشکر، نظر شما پس از بررسی و تایید در سایت قرار خواهد گرفت.
متاسفانه در برقراری ارتباط خطایی رخ داده. لطفاً دوباره تلاش کنید.
مقالات مرتبط