زیبایی جنین به چه چیز بستگی دارد؟
ظاهر جنین تاثیری از ژنتیک پدر یا مادر است. در واقع در شکلگیری چهره جنین ژن های پدر و مادر بسیار تاثیر گذارند. اگر پدر و مادر هردو چهره زیبا داشته باشند، انتظار میرود جنین نیز زیبا شود. در فرایند تشکیل نطفه ممکن است ژنهای پدر و مادر به میلیونها شکل مختلف در کنار هم قرار بگیرند. در نتیجه بر اساس قانون احتمالات از قرار گیری متفاوت این ژنها ممکن است، چهرهی جنین به شکلهای گوناگونی به وجود آید. در واقع ژنها در ترکیب قرار گرفتن اجزای صورت مانند شکل مژه، ابرو و رنگ چشم و سایر اعضای بدن، تاثیر زیادی دارند. البته نیاکان نیز در ظاهر جنین تاثیر گذارند. برای مثال ممکن است ژن چشم رنگی در نیاکان جنین وجود داشته باشد و به او به ارث برسد. در حالیکه در اطرافیان نزدیک جنین فردی با چشم رنگی وجود نداشته باشد.
محیط بر زیبایی جنین اثر میگذارد؟
تاثیرات محیطی بدون شک بر زیبایی جنین تاثیر میگذارند. برای مثال فرم گونه، فک و بینی بچه در مادرانی که الکل مصرف میکنند، ظاهر خاصی پیدا میکند که به آن هیدانتوئین جنینی گفته میشود.به علاوه مصرف بعضی داروها هم هستند که ممکن است باعث ایجاد شکاف کام یا لب در جنین شود و زیبایی او را تحت تاثیر قرار دهد.
چه بخوریم تا جنین زیباتر شود؟
چه چیزی بخوریم تا جنین زیباتر شود؟ این سوالی است که اکثر مادران باردار میپرسند. با اینکه در بسیاری از روایات بر خوردن میوه به، بادام، سیب، لبو، انار، گلابی به ویژه برای پدر و... برای زیباتر شدن جنین تاکید شده اما به طور مثال تاثیر انار و رب انار بر زیبایی حالت چشم و ابرو به صورت تجربی و علمی مشخص نشده است. بنابراین نسخه ای وجود ندارد که خوردن یا نخوردن این ها باعث زیبایی یا زشتی جنین میشود.
عوامل موثر بر هوش جنین
همانند زیبایی جنین ممکن است شنیده باشید چیزهایی مانند بادام،کندر، ماهی و... در افزایش هوش جنین موثرند. اما باید بدانید که هوش بچه تحت تاثیر عامل ژنتیک، محیط داخلی رحم در دوران بارداری و البته دو سال اول زندگی اوست.مشکلاتی مانند عفونت سرخجه، میکروسفالی یا هیدروسفالی میتواند رشد مغز را در درون رحم تحت تاثیر قرار دهد. رشد سلولهای مغزی در دوران جنینی، در برههای به پایان میرسد اگر این مرحله به درستی انجام نگیرد یا با کم و کاستیهایی همراه باشد، اتفاقات جبران ناپذیری به همراه خواهد داشت.
بعد از تولد جنین، هوش بیشتر میشود؟
تعداد نورونهای عصبی بعد از تولد نوزاد افزایش نخواهد داشت. اما پایانههای عصبی تا دو سالگی به رشد خود ادامه میدهند. به همین خاطر نوزاد هر چه بیشتر در معرض اطلاعت بیشتری قرار بگیرد تکامل پایانه های عصبی نیز بیشتر صورت گرفته و این در ضریب هوشی نوزاد نیز تاثیر دارد.در نتیجه در افزایش هوش جنین هر سه عامل ژنتیک، اتفاقات درون رحم و آنچه تا دو سالگی رخ میدهد، بسیار مهم است. مشکلاتی مانند کم کاری تیروئید در نوزادان یا زردی نوزاد که بعد از تولد رخ میدهد به دلیل تاثیراتی که بر رشد و سیستم عصبی ایجاد میکند، میتواند روی هوش نوزاد و عملکرد حسی و حرکتی او نیز تاثیرگذار باشد.
منبع: نی نی سایت